Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Smisao za humor osvaja više od love i 'mrak' auta

U traganju za ljetnom ljubavi ili uzbudljivom avanturom, tipovi muškaraca bez pločica i “paun stava” najlakše će otključati vrata ženskog srca

fotolia
Foto: fotolia
4 komentara

Ne morate biti isklesani čuvar plaže kako biste osvojili djevojku. U traganju za ljetnom ljubavi tipovi muškaraca bez pločica i “paun stava” najprije će otvoriti vrata ženskog srca. Mister lijepe osobnosti, mister uvijek nasmijani, mister prirodni, mister samopuzdani tek su neki od tipova u čijem društvu žene uživaju. I smisao za humor valja vježbati jer uspijete li nasmijati vašu princezu s plaže, u hipu ste stekli barem prijateljicu za cijelo ljeto. Ni novac nije presudan faktor, a ako jest, onda niste ništa izgubili. No u ljetnoj pustolovini najstrože se čuvajte mistera škrtice. Poziv na vožnju pedalinom, ronilačku potragu za petrovim uhom ili ugodno “tračanje” ne stoje ništa, a osvajaju puno prije nego savršene pločice.
Samopuzdanje je pravi magnet
Djevojke privlači aura samopouzdanja, snage i moći kod muškaraca jer se uz njega osjećaju sigurno. Samopouzdan tip najčešće nije ljubomoran na ljude oko sebe i ne smetaju ga muški prijatelji i kolege njegove djevojke što ga čini još poželjnijim.
Uz kreativca ljubav je vječna
Posebnost i spontanost glavne su odlike umjetničkog tipa. On kreativnošću i luckastim idejama djevojku pretvara u muzu. U njegovim strofama svaka žena nalazi svoje mjesto i mister kreativni će je već pretvoriti u neko buduće umjetničko djelo.
Uz njega žena osjeća slobodu
Muškarci slobodnog duha, neobuzdani, bezbrižni i skloni avanturama, a žene ih vide kao “zločeste” i nepredvidljive što ih čini uzbudljivim. On će često pronači načina da izostane s posla i motorčekom odvede svoju djevojku na neplanirano putovanje.
Vjeruje u klasičnu romansu
Romantični tip svojoj dragoj neprestano šalje cvijeće, čokolade i ostale romantične poklončiće, a romantičnu večeru pretvara u intiman doživljaj upotpunjen svijećama. Ne srami se svojih osjećaja, nego ih uvijek otkriva pa se djevojka uz njega osjeća voljeno, maženo i paženo.Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message