Soda bikarbona omekšava kosu, a para stvara frizuru | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Soda bikarbona omekšava kosu, a para stvara frizuru

Soda bikarbona omekšava  kosu, a para stvara frizuru
1

Mali trikovi u brzini će popraviti frizuru te osigurati sjaj i volumen kosi. Soda bikarbona će isprati sve nečistoće, a kapa za tuširanje očuvati mekoću

VIDEO

Žuri li vam se, a kosa vam je bez volumena, nagnite glavu i korijen kose poprskajte lakom za kosu. Brzim pokretima prstiju kratko izmasirajte tjeme te rukama zgnječite kosu. Ispravite se i namjestite frizuru po želji jer sad imate željeni volumen. Želite li mekanu i sjajnu kosu, sa šamponom pomiješajte malo sode bikarbone (četvrtinu od količine šampona). Utrljajte u kosu, operite kao i inače te isperite. Soda bikarbona dobro će očistiti ostatke proizvoda za učvršćivanje kose te će je učiniti blistavom. Ako želite produljiti učinak tek oprane kose i sutradan, dok se tuširate, stavite kapu za tuširanje na kosu. Vruća para ispod tuša omekšat će kosu, pa ćete je moći lakše namjestiti kako želite.Za suhu kosu najbolja je maska za sjaj kose.
Nanesite je na mokru kosu, prekrijte plastičnom vrećicom i ostavite da stoji pola sata pa isperite. No pazite da ne posegnete za pogrešnom maskom. Imate li inače masniju kosu, izbjegavajte maske na bazi ulja već voćne i biljne, poput onih s mentolom.
One će osvježiti tjeme, kosa će se manje mastiti, ali i obogatiti potrebnim sjajem.

PROMIJENITE STRANE KATKAD: Za nov i svjež izgled promijenite način češljanja. Ako se češljate na stranu, počnite na sredinu i primijetit ćete velike pozitivne promjene.

NAUŠNICE ZA POZORNOST: Ako ne možete primiriti kosu, skupite je u nepravilnu pundžu, stavite velike naušnice i tako drugima odvratite pozornost s kose.

REP UVIJEK SPAŠAVA STVAR: Nemate li vremena za feniranje i uvijanje kose, siguran način da izgledate odlično je da ju samo operete i svežete u visoki rep ili u pundžu.

CHIC VRPCE ZA STIL: Ne možete li nikako namjestiti kosu, skupite je i svežite u rep, a naprijed stavite chic vrpcu za kosu. Izgledat ćete stilizirano i uredno.

PUDER ZA BEBE UPIJA MASNOĆU: Probudite li se masne kose, nanesite na ruke puder za bebe u prahu i prođite prstima kroz kosu uz tjeme. Puder upija masnoću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao
od 16. do 22. lipnja

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao

Od 18.6. Ribe će intenzivno izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak su flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav
Stavite ovu biljku na balkon ili terasu i riješit ćete se dosadnih komaraca. Još i predivno miriše
ZA MIRNE LJETNE VEČERI

Stavite ovu biljku na balkon ili terasu i riješit ćete se dosadnih komaraca. Još i predivno miriše

Tamjanika nije zahtjevna, voli sunce i predivno miriše. Pa ćete, osim što ste otjerali komarce, imati i fin miris oko sebe koji podsjeća na tamjan. Može se kombinirati i s petunijama