Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

'Šogorica i njezin dečko žive s nama besplatno, a sad još traže da im platimo skupo vjenčanje'

'Šogorica i njezin dečko žive s nama besplatno, a sad još traže da im platimo skupo vjenčanje'

Jedna se žena požalila na Redditu zbog problema s muževom obitelji i većina korisnika na njenoj je strani. Neki čak predlažu da razmisli o rastavi jer je očito da ju iskorištavaju kao - bankomat

- Moja šogorica sa mnom i mojim suprugom živi posve besplatno, bez da nam plaća stanarinu, a sad je još tražila i da joj platimo vjenčanje - požalila se anonimno na Redditu jedna žena, pod korisničkim imenom Intelligent_Rub4510, a priču prenosi The Sun. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gradonačelnik se oženio - aligatorom

Pokretanje videa...

Gradonačelnik se oženio za aligatora pa ljubio svoju ''malu princezu'': Kumu je brinula samo jedna stvar VIDEO

Pojasnila je da ona i njen suprug dijele dom sa šogoricom i njenim zaručnikom, kojeg je imenovala Tom, nakon što su tijekom pandemije ostali bez posla. U početku je to trebalo trajati samo mjesec dana, no godinu dana kasnije par ne pokazuje znakove da će se iseliti.

- Tom je dobio novi posao koji nije ni približno plaćen kao njegov stari. Pokušali smo uvjeriti šogoricu da pronađe posao ili pomaže u kući, ali ona je inzistirala na tome da je zbog stresa od Covida nesposobna za rad. Tom pristaje na takvu situaciju i odbija natjerati ju da se zaposli, iako njegov posao više nije dovoljan da zaradi dovoljno za sve što im treba. Štoviše, nedavno su šogorica i on počeli planirati vjenčanje i imali su petlje zamoliti nas da im pomognemo financirati skupo vjenčanje na plaži, u inozemstvu - piše žena.

To se dogodilo baš kad ih je bila spremna izbaciti i nije prvi put da se tako nešto događa, kaže. 

-  Veći dio obitelji mog supruga nema dobro plaćene poslove i često traže od mene da plaćam za njih –  ističe, uz napomenu kako je odbila platiti vjenčanje i rekla paru da to trebaju učiniti sami. No, njen suprug i Tom unatoč tome pokušali su je uvjeriti da bi trebala pomoći u financirati taj trošak jer je to posebna prilika, dok je njezina šogorica ljutito izjurila iz kuće kad je čula njeno 'ne'.

- Žalila se na mene svakome tko je htio slušati. To se svako malo događa, a suprug inzistira na tome da ostanu s nama svaki put kad spomenem da ću ih izbaciti. No, ovaj puta osjećam da su pretjerali i cijela obitelj je sada podijeljena oko toga, tako da su i moji rođaci većinom na strani šogorice. A suprug i ja gotovo da i ne razgovaramo nakon svega – napisala je. 

Kriva joj je šogorica: Odgodili su vjenčanje u zadnji trenutak
Kriva joj je šogorica: Odgodili su vjenčanje u zadnji trenutak

Post je od tada postao viralan i mnogi su ga komentirali. 

- Što nije u redu s ovim ljudima? I zašto bi vašem suprugu to bilo u redu, zar on vaš financijski uspjeh i stres ne doživljava kao svoj vlastiti?! - zapitala se jedna komentatorica. 

- Normalno je da želite pomoći obitelji tako da ne dopustite da završe kao beskućnici, ali  vjenčanje ipak nije hitna potreba. To je luksuz. I nisu li obično roditelji oni od kojih se očekuje da će platiti račun, ako već netko iz obitelji nešto treba platiti – pita drugi korisnik Reddita. 

- Ako nemate djecu, vi i suprug, razmislite o tome da prekinete sve veze s njima. Čini se da ovakvo ponašanje neće prestati i mogli biste imati velikih problema u odnosu. Obično ne predlažem razvod, ali način na koji ste opisali situaciju djeluje kao da ste vi  bankomat za tu obitelj. Ne biste se trebali osjećati krivom zato što ste uspješni i marljivi – napisala je jedna korisnica, dok je jedan od komentatora poentirao: 

Seksi šogorica ga počne zavodit na dan vjenčanja
Seksi šogorica ga počne zavodit na dan vjenčanja

- Zvuče jako smiješno. Ako nemaju svoj stan, ne moraju se još vjenčati. Inače, kakav je njihov plan – vjenčat će se i vratiti živjeti s vama?! Nogirajte ih!
POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?' U KOJEM JE SVEKRVA KUHALA PROTIV SNAHE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života