Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

'Solo dating' je novi trend: Biste li izašli na spoj sami sa sobom?

'Solo dating' je novi trend: Biste li izašli na spoj sami sa sobom?

Prema stručnjacima, solo dating je praksa obasipanja sebe darovima i izlascima kako bi se uspostavio zdrav odnos sa samim sobom prije ulaska u ozbiljnu vezu s nekim drugim

'Solo dating' ili izlazak sa samim sobom osnažujuće je putovanje samospoznaje na kojemu učite uživati ​​u vlastitom društvu prije nego što tražite društvo negdje drugdje. To je prilika za njegovanje ljubavi prema sebi te prihvaćanje neovisnosti i svih ljepota samoće.

Izlazak sa samim sobom novi je trend koji je preuzeo društvene mreže, a nekoliko korisnika objavilo je videozapise na TikToku i drugim platformama o tome kako vole biti u svojem društvu u javnosti. Oni uglavnom provode vrijeme u modernom restoranu, baru ili muzeju ili čak u punom parku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

izlazi s mlađima 00:58

Prema stručnjacima za veze to je praksa obasipanja darovima, poslasticama i izlascima kako bi se uspostavio zdrav odnos sa samim sobom prije ulaska u ozbiljnu vezu s nekim drugim.

- Taj se izraz koristi za provođenje kvalitetnog vremena nasamo, brigom o sebi i uživanja u vlastitom društvu - rekla je stručnjakinja za spojeve Melissa Stone za britanski časopis Glamour o najnovijem trendu.

- Izvedite sami sebe na spoj, bavite se aktivnosti u kojima uživate, istražujte nova mjesta ili jednostavno posvetite više vremena samorefleksiji i osobnom razvoju - dodala je.

Amy Nobile, stručnjakinja za spojeve predložio je da ovu praksu radite barem jednom tjedno ako ste solo.

Stotine žena uz nju su pronašle ljubav: 'Znam zašto si još solo'
Stotine žena uz nju su pronašle ljubav: 'Znam zašto si još solo'

- Pošaljite si cvijeće ujutro i neku slatku poruku u kojoj piše: 'Jedva čekam da te vidim večeras', dogovorite otmjeni način prijevoza da stignete na spoj. Budite u ljubavi cijeli dan ljubavi - kaže Amy.

Kakav je vaš stav o tome, biste li izašli sami sa sobom na spoj i umjesto partneru, pažnju i poklone poklanjali - sebi?

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života