Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Šopingiranje iz naslonjača: Uz par klikova do super brendova

Šopingiranje iz naslonjača: Uz par klikova do super brendova
5

Po moderne i povoljne komade odjeće više ne morate odlaziti izvan Hrvatske. Ekskluzivno na Mondo.hr stigli su popularni britanski brendovi: Topshop, Asos...

VIDEO

Trendi ulična moda po odličnim cijenama koja godinama dominira najvećim europskim modnim središtima konačno dolazi i na naše ulice.

Po moderne i povoljne komade odjeće više ne morate odlaziti izvan granice Hrvatske ili posjećivati strane internetske stranice - od sada se mogu naći u vašem ormaru nakon nekoliko klikova mišem. Ekskluzivno na Mondo.hr stigli su popularni britanski brendovi: River Island, Asos, Topshop, Miss Selfridge, Wallis, New Look, Next, Jane Norman, Dorothy Perkins, Missguided i drugi. 

Ove marke uspješnu modnu priču grade dugi niz godina, a posljednje trendove s modnih pista pretvaraju u jedinstvene kolekcije po prihvatljivim cijenama. Često ostvaruju suradnje sa slavnima koji doprinose unikatnim idejama. 

Tako je River Island poznat po upečatljivoj suradnji s pjevačicom Rihannom, a Topshop se istaknuo suradnjom s top modelom Kate Moss. U prvom planu kolekcija je zabavan, ženstven i suvremen stil za djevojke i žene koje se ne boje izraziti kroz odjeću. U jesensko/zimskoj kolekciji popularnih brendova Mondo.hr donosi meke kardigane, tople veste, elegantne haljine i lepršave bluze uz koje ćete lako izgraditi jedinstven stil.

Artikle s www.mondo.hr možete naručiti i pozivom na broj telefona: 0800 4468

Muška kolekcija 

Potražite košulju Asos za 129,99 kn, kardigan Crafted snižen s 234,90 na 179,99, hlače Marina militare snižene s 495,00 na 399,99 te cipele Aldo snižene s 499,99 na 249,99.

Dječja kolekcija 

Mondo ima i ponudu za najmlađe - suknja Funky Diva stoji samo 99,99 kn, a košulja River Island snižena je sa 140,00 na 79,99 kn.

Ženska kolekcija 

Pronađite elegantne rukavice Asos za 119,99 kn, vestu Nebo za 690, bluzu New Look za 119,99 kn, cipele Asos za 269,99 te torbu Sisley sniženu sa 760 na 499,99 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Top 7 čajeva protiv nadutosti koji će odmah pružiti olakšanje
ZA BOLJU PROBAVU

Top 7 čajeva protiv nadutosti koji će odmah pružiti olakšanje

Čaj od svježeg đumbira posebno je učinkovit u smirivanju nadutog trbuha zbog svojih protuupalnih svojstava. Također, đumbir pomaže probavnom sustavu da se brže i učinkovitije isprazni

Medvjedica Asfaltina odustala od napada i pustila me da se igram s njenim mladuncima
MEDO, BRUNDO...

Medvjedica Asfaltina odustala od napada i pustila me da se igram s njenim mladuncima

Autor i fotograf Krunoslav Rac (49) rođeni je Slavonac, ali već 20 godina fotografira medvjede po velebitskim šumama. Radio je i reportaže iz Kutereva, a nedavno je izdao četvrtu knjigu
Dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja: Djevice će ići u šoping, a Vodenjaci bi mogli kupiti kuću
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja: Djevice će ići u šoping, a Vodenjaci bi mogli kupiti kuću

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje