Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Kad ste zadnji put spavali goli? Evo zašto to trebate raditi češće

Kad ste zadnji put spavali goli? Evo zašto to trebate raditi češće

Ako ne spavate u pidžami, štedjet ćete na kućnom budžetu. Nećete ih morati kupovati, prati, peglati... Ako vam je noću hladno, radije se pokrijte još jednom dekom, a tijelo neka i dalje uživa u slobodi.

VIDEO

Spavati bez ijedne krpice na sebi pruža osjećaj apsolutne slobode. Ništa ne steže, ne grebe, niti se omotava oko tijela tijekom noći. To je i odličan recept za povećanje seksualne želje jer kad smo goli, jednostavno se osjećamo više seksi. A vrlo seksi je i dodirivanje s partnerom, koža na kožu. Puno ljepše nego dodiri "pidžama na pidžamu". 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Otkrili zašto se i dalje seksaju s bivšima: 'Ona je puno bolja u seksu od moje sadašnje žene...' 01:27

Prema međunarodnoj studiji američke Nacionalne zaklade za spavanje svaki treći čovjek spava gol, i zato su im ljubavni životi sretniji od onih što spavaju u pidžamama. Prisniji su s partnerom, a prisnost opušta i potiče osjećaj sreće. To rezultira snižavanjem krvnog tlaka, jača imunitet i smanjuje osjećaj tjeskobe. Osim kvalitetnijeg ljubavnog i, naravno seksualnog života, spavanje bez ičega na sebi poboljšava kvalitetu spavanja, piše Men's Fitness

Je li zdravo spavati gol?

Temperatura tijela je manja što doprinosi dubljem snu. I genitalije će vam biti zahvalne ako ih ne skrivate u pidžami. Stručnjaci vjeruju da se tako provjetravaju što smanjuje šansu od razvoja bakterija jer one vole vlagu i vrućinu. Vagina će biti manje vlažna i manje sklona infekcijama, a testisi hladniji što čuva zdravlje spermija. 

Dečki, ovo morate napraviti prije seksa i užitak će biti bolji
Dečki, ovo morate napraviti prije seksa i užitak će biti bolji

I koža će vam biti zahvalna jer je to jedinstvena prilika da nesputano diše, što smanjuje šansu od dobivanja kožnih bolesti. Naime, tijekom cijelog dana prekrivena je odjećom i obućom ispod koje se često znoji, a i kemikalije od deterdženta ili omekšivača mogu ulaziti kroz pore.

Single young muscular man sleeping in bed. He hold head on pillow. Young man is naked. Lower part of body covered with grey blanket.

 I još jedan detalj, ako ne spavate u pidžami, štedjet ćete na kućnom budžetu. Nećete ih morati kupovati, prati, peglati... Ako vam je noću hladno, radije se pokrijte još jednom dekom, a tijelo neka i dalje uživa u slobodi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju