Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

'Prijateljica i ja razmjenjujemo svoje gole seksi fotografije'

'Prijateljica i ja razmjenjujemo svoje gole seksi fotografije'

Slanje seksi fotki može biti dobar način da proživimo svoju senzualnost i brzo podignemo samopouzdanje. Žene koje nastoje uživati u svojoj seksualnosti to ispunjava, pa se ne treba ustezati

VIDEO

Čeznula sam za tim da se osjećam seksi, ali nisam imala partnera, niti šanse za to da mi se dogodi seks. Kad mi je prijateljica poslala njezinu sliku u toplesu u krevetu, nešto je u meni zaiskrilo. Oduševljena prilikom da izrazim svoju seksualnost, gola sam kleknula na krevet okrenuta prema ogledalima ormara, s kukovima koji su na lijevo i rukom koja strateški pokriva moju vaginu. Osvjetljenje je bilo romantično, osjećala sam se zaista lijepo i poslala sam prijateljici tu fotku, prisjetila se Jillian Anthony

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Susjedi se žalili na glasan seks 00:31

- Rekla je: 'Koja dobra poza! Imaš sjajne grudi'. I sad se pitam zašto ranije nisam razmjenjivala aktove sa ženama u koje imam povjerenja, uz njihov pristanak, umjesto da ih šaljem muškarcima, koji ih mogu iskoristiti i kao oružje protiv mene - dodala je.

Slanje naših seksi fotografija može biti siguran i zdrav način da proživimo svoju senzualnost i brzo podignemo samopouzdanje, kaže Jillian. Žene koje nastoje uživati u svojoj seksualnosti to ispunjava, pa se ne treba ustezati. 

Gigi Engle, seksualni terapeut i autor knjige 'All the Fucking Mistakes' kaže: 'Toliko je poruka koje bacaju sramotu na žensko tijelo.  Ako šaljete gole fotografije, kurva ste; pa čak i ako na fotografijama niste posve goli, kurva ste'. 

Živjela je 12 godina u celibatu: 'Mnogi momci nisu mi vjerovali da stvarno živim bez seksa'
Živjela je 12 godina u celibatu: 'Mnogi momci nisu mi vjerovali da stvarno živim bez seksa'

Ukazuje na neke poznate afere, uključujući i 'Celebgate' iz 2014.  godine, kad su na mreži procurile golišave fotografije više od stotinu poznatih osoba (što je bilo veliko kršenje njihove privatnosti) i na ostavku bivše kongresnice Katie Hill, nakon što je njen bivši suprug distribuirao njene gole fotografije. Stigma vezana uz golišave fotografije još uvijek može uništiti ženin život u jednom trenu, kaže.

- Sve djevojke trebalo bi poticati da šalju svoje aktove jedne drugima i tako slave svoju ljepotu. Tako bismo svijet općenito učinili više feminističkim - dodaje. 

Rizici povezani sa slanjem aktova (uključujući gubitak posla, maltretiranje ili izrugivanje) i dalje su glavni razlozi zbog kojih to neke žene neće učiniti, niti otvoriti poruke takvog sadržaja. No, neke žene pokušavaju se boriti protiv seksizma i vratiti svome tijelu moć.

Kontroverzna influencerica Caroline Calloway je na Twitteru objavila vlastitu golu fotografiju; umjetnica Katy Pryer to je vidjela, nacrtala njen akt i objavila ga na svom Instagramu crtanih aktova. Ona i inače po narudžbi ljudi crta gole aktove prema fotografijama, pretvarajući ih u umjetnička djela. 

- Pažljiv pogled na moje tijelo i dijelove koje bi vidio samo ljubavnik pomogao mi je da se ponovno zaljubim u svoje tijelo - kaže ona. Dodaje kako slobodna razmjena takvih fotografije ne bi trebala biti rezervirana samo za ljude u vezi.

- Vaš odnos s prijateljem možda je postojaniji nego onaj s partnerom. Postoji neka vrsta intimnosti i bliskosti koja nema nikakve veze sa seksom - pojašnjava. 

- Onog dana kad sam se odlučila za takvu fotografiju, žudjela sam za intimnošću. Željela sam se osjećati bolje u vezi sa svojim tijelom, jer sam u ovom stresnom razdoblju dobila nekoliko kilograma. Zato sam odlučila eksperimentirati: naslonila sam telefon na rub police i postavila samookidač na 10 sekundi. Napravila sam niz fotografija kako ležim na kauču s jednom nogom prebačenom preko druge, pa još jedan niz s rukama na podu i izvijenim leđima, te guzom u zraku, uz gladni pogled u kameru. Moja najbolja imovina bila je izložena, pokazujući mi da je moje tijelo još uvijek lijepo i poželjno - pojasnila je Jillian Anthony.

Kaže kako se zabrinula zbog toga što su neke fotke bile previše slikovite, pa ih je malo odrezala i fotošopirala  i nakon potvrde pristanka prijatelja poslala na adrese troje njih. 

Ispovijest trudnice: 'Uhvatila sam supruga kako gleda gole fotke moje najbolje prijateljice'
Ispovijest trudnice: 'Uhvatila sam supruga kako gleda gole fotke moje najbolje prijateljice'

- Njihovi pozitivni odgovori preplavili su moje osjećaje. 'Djevojko, izgledaš nevjerojatno, tvoje grudi su ti doista glavni adut', pisalo je u jednoj poruci. 'Savršeno si lijepa i seksi', stajalo je u drugoj, dok je treći prijatelj odgovorio: 'Šališ se sa mnom? Ovo je živa vatra'. Njihove poletne, entuzijastične povratne poruke razlog su zbog kojega bih to učinila ponovo i spremna sam biti sigurno utočište za seksi fotke mojih prijatelja - kaže.

Na slici oko koje je najviše brinula leži  na podu, izvijenih leđa, tako da su joj grudi i stomak podignuti u zrak, a pubične dlačice malo proviruju.

- Tijelo mi izgleda čvrsto i mišićavo, a Karenin odgovor u kojem kaže: 'Ova je moj favorit' izmamio mi je osmijeh na lice. Spremila sam fotku, kako bih je mogla povremeno pogledati - dodaje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju