Obavijesti

Lifestyle

Komentari 115

'Spavala sam i s mladenkom i mladoženjom - u isto vrijeme'

'Spavala sam i s mladenkom i mladoženjom - u isto vrijeme'

'Odustala sam od odlaska na vjenčanje moje prijateljica dan prije same ceremonija jer mi se mladoženja upucavao, a moja prijateljica mi ne bi vjerovala. Trebala sam biti djeveruša...'.

VIDEO

Neke su vjenčanje gotovo upropastile seksom s pogrešnim ljudima, a druge su bile toliko pijane da nisu znale što rade. Žene iz cijeloga svijeta iskreno su priznale na Whisperu što su napravile, a nisu smjele, na vjenčanja na kojima su bile djeveruše. No, ima tu i priznanja nestašnih mladenki. Naravno, sve su ostale anonimne.

Ovisna sam o seksu - prevarila sam muža na kuhinjskom stolu
Ovisna sam o seksu - prevarila sam muža na kuhinjskom stolu

Ima tu svega:

  • Najgora stvar koju sam u životu napravila je to što sam spavala sa zaručnikom najbolje prijateljica. Sada sam djeveruša na njihovom vjenčanju.
  • Morala sam reći najboljoj prijateljici da joj ne mogu biti djeveruša jer si to ne mogu priuštiti. Prava istina je to da sam bila previše intimna s njezinim zaručnikom, i ne čini mi se u redu biti djeveruša.
  • Bila sam djeveruša na vjenčanju moje sestre. Jako sam se napila. Bila sam toliko pijana cijeli dan, tijekom ceremonije i kasnije, da sam povraćala i umalo se ukakila u gaće. 
Thinkstock
  • Spavala sam s mladenkom noć prije vjenčanja na kojemu sam djeveruša.
  • Mladenka me odabrala za djeverušu no problem je što sam već spavala sa svih pet "muških djeveruša"... Bit će to zabavno.
  • Pohvatala sam se s jednim od "muških djeveruša" sinoć, na vjenčanju moje sestre. Nije se smjelo dogoditi... On ima djevojku, a ja sam bila djeveruša.
  • Bila sam intimna s dečkom najbolje prijateljice prije tri godine. Oni su zajedno pet godina i zaručili su se. Nedavno me je pitala da joj budem djeveruša.
  • Noć prije mojeg vjenčanja spavala sam sa kumom mojeg sadašnjeg supruga dok je on bio intiman s djeverušom. 
  • Djeveruša sam i spavala sa s mojom prijateljicom, mladenkom, noć nakon djevojačke zabave.
  • Djeveruša sam na vjenčanju najboljih prijatelja. Spavala sam sa oboje, i sa mladenkom i mladoženjom.. U isto vrijeme.
  • Moja prijateljica se predomislila da joj ja budem djeveruša nakon što je saznala koliko ću je koštati, jer sam joj bila previše debela... Pa sam spavala s njezinim zaručnikom.
  • Odustala sam od odlaska na vjenčanje moje prijateljica dan prije same ceremonija jer mi se mladoženja upucavao, a moja prijateljica mi ne bi vjerovala. Trebala sam biti djeveruša.
  • Boljelo me je kada se ljubav mojeg života vjenčala, a ja sam bila djeveruša na tom vjenčanju. Sada je ona trudna i želi da budem kuma djetetu. Volim djecu, ali i dalje me to sve boli.
  • Djeveruša sam na vjenčanju najbolje prijateljice. Problem je što sam spavala s njezinim puno mlađim bratom nakon darivanja mladenke. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života