Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

'Spavala sam sa 130 muškaraca, a to mi je skoro uništilo život...'

'Spavala sam sa 130 muškaraca, a to mi je skoro uništilo život...'

Zbog seksa je javljala na posao da je bolesna, u jednom je danu spavala s četvoricom muškaraca, a tek godinama kasnije je shvatila da je time ispunjavala prazninu zbog obiteljskih tragedija

VIDEO

Frankie Considine je 32-godišnjakinja čija je ovisnost o seksu bila tolika da je svojevremeno spavala s četiri muškarca dnevno, a kako kaže, 'nije mogla funkcionirati ako ne bi znala kad će se opet seksati'. Seks je, priznaje, imao prednost nad poslom i prijateljima, ali ostavio je i posljedice na njeno fizičko i psihičko zdravlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavala je s tatinim prijateljem 00:59

Zbog svoje je ovisnosti Frankie tako patila od depresije, nekoliko spolno prenosivih bolesti i zatrudnjela je bez da i otprilike zna tko bi mogao biti otac njenog djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priča da je zbog seksa znala javiti na posao da je bolesna i otkazati dogovore s prijateljima, a spavala je s više od 130 muškaraca. Kako nije oduvijek znala da je ovisnost o seksu priznati mentalni poremećaj, mislila je da njezina potreba za stalnim fizičkim kontaktom rezultat suočavanja s razvodom roditelja i rezultat niskog samopoštovanja.

5 bolno iskrenih razloga zašto tvoja žena ne inicira intimnosti
5 bolno iskrenih razloga zašto tvoja žena ne inicira intimnosti

Roditelji su joj se razveli kada je imala 13 godina, a u to vrijeme je preko interneta tražila nekog s kim bi razgovarala jer joj je nedostajalo pažnje. Tražila je nekog kog bi zainteresirala, priča, makar i seksualno, a djevičanstvo je izgubila kad joj je bilo 14 godina, prije nego što je ušla u prvu dužu vezu koja je i završila jer nije mogla ostati vjerna.

Nekoliko godina kasnije kad joj je mama umrla od raka, bila je kaže, na dnu. Odustala je od studiranja i u sljedeće tri godine je spavala s 80 muškaraca. Koristila je, tvrdi, bilo kakvu intimu da nadoknadi prazninu iznutra.

Jednom je, sjeća se, spavala sa čak četiri muškarca u 24 sata, no ni to joj nije bilo dovoljno.

- To bi me malo 'popravilo', ali potpuno sam se navukla na taj osjećaj - ispričala je Frankie za Mirror, a sjeća se i kako je na svoj 21. rođendan upoznala tipa s kojim se seksala u hotelskoj sobi. Sutradan je, kaže, zvala mehaničara da joj pogleda kvar na automobilu, a na kraju je spavala s njim i njegovim prijateljem - i s još jednim tipom kasnije te večeri.

Frankie uz to nikada nije koristila nikakvu zaštitu, pa ni pilulu, a dvaput se zarazila virusom HPV-a i klamidijom. No muškarci su i dalje redovito dolazili k njoj samo zbog seksa, čak i nakon što je zbog depresija počela posjećivati psihijatra, a u 22. godini je i zatrudnjela. Nije znala tko bi mogao biti otac pa je donijela tešku odluku da pobaci. Taj trenutak bio joj je presudan da promijeni svoj život. 

Toliko ste 'napaljeni' da vas nitko ne može pratiti? Evo kako da i vama 'sjekira padne u med'
Toliko ste 'napaljeni' da vas nitko ne može pratiti? Evo kako da i vama 'sjekira padne u med'

Tako je, nakon brojnih sati terapije, 2014. započela vezu s muškarcem kojeg je upoznala preko Tindera, s njim zatrudnjela i 2018. rodila zdravu djevojčicu. Ta je trudnoća, kaže ona, bila 'itekako planirana'.

No veza je završila kad je malena imala šest mjeseci, a Frankie je počela posjećivati ​​novog terapeuta, koji joj je napokon u 26 godini života dijagnosticirao ovisnost o seksu.

- Osjetila sam ogromno olakšanje - kaže Frankie, jer je tad shvatila da nije ona sama za sve kriva, a kaže i kako pretpostavlja da je mnogo drugih poput nje, samo ne bi to nikad javno priznali.

Vjeruje i kako u društvu još uvijek postoji stigma oko te vrste ovisnosti.

Ona sad drugima pomaže ljudima da prevladaju posljedice slične psihološke traume, i odlučna je u tome da joj prošlost ne stoji na putu. Kaže i da je pronašla nove mehanizme za 'suočavanje sa problemom' - npr. vježbanje i meditaciju. Ponovno izlazi u nadi da će pronaći ljubav.

Kako Frankie izgleda pogledajte OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'

Bivši barmen objavio je priču o jednom od najgorih vjenčanja na kojima je ikad bio. Iako je to bilo prije deset godina, i dalje mu je muka kad se svega sjeti

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
Na listi 10 najboljih krumpira na svijetu našao se i jedan hrvatski
DOMAĆI PONOS

Na listi 10 najboljih krumpira na svijetu našao se i jedan hrvatski

Na listi top 10 vrsta krumpira u svijetu, naš je zauzeo 8. mjesto. Pogledajte o kojem je krumpiru riječ i koje su još zemlje na listi. Jeste li imali prilike uživati u ovom krumpiru?