Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Spektakularni svijet National Geographica!

Na svim kioscima četvrtkom nabavite odlične dokumentarne filmove o moćnim silama koje su oblikovale naš planet kroz milijune godina

Blitz
Foto: Blitz
0 komentara

Samo uz 24sata na svim kioscima nabavite kolekciju "Nevjerojatni planet" koja se sastoji od 3 DVD-a: "Rođena od vatre", "Carstvo oceana" i "Razorne sile". Svi su dokumentarci sinkronizirani na hrvatski jezik, a svaki stoji samo 39,90 kn.
Prva vas epizoda smješta u prve redove - ispod i iznad površine - i vozi vas velikom brzinom kroz naš svijet koji pokreće lava. 
Na drugom DVD-u, donosimo zadivljujući proces nastanka oceana i mnoge fascinantne činjenice o svjetskim morima. A od četvrtka, 10. srpnja, ne propustite treći DVD - "Razorne sile".
Zašto su planine trokutasta oblika? Koliko kiše mora pasti da bi nastala rijeka? Kako od jednog zrna pijeska nastane čitava dina? Pokazat ćemo vam kako Razorne sile oblikuju naš Nevjerojatni planet. Ali čvrsto se držite, jer ovo neće biti običan pogled. Naš će vas vremenski stroj odbaciti u doba formiranja Zemljina prvog kontinenta i onda vas provesti kroz milijarde godina geološke evolucije do Zemlje kakvu poznajete danas. Pustit ćemo vas niz opasne brzace, prepustiti orkanskim vjetrovima i spustiti s vrhova ogromnih glečera. Gledajte u prekrasnoj visokoj rezoluciji kako Zemlja počinje erodirati i kako se oblikuje naš Nevjerojatni planet. "Razorne sile" potražite na svim kioscima, a ukoliko ste propustili prva dva DVD-a potražite ih na našem webshopu: http://shop.24sata.hr/index.php?cmd=show_kategorija&kategorija_id=29

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message