Lifestyle

Komentari 7

Spremite lampice na pravilan način da se ne mučite dogodine

Spremite lampice na pravilan način da se ne mučite dogodine

Svatko zna teškoće koje donosi rastavljanja lampica svake godine. Kako vam se iduće godine to opet ne bi dogodilo, stručnjaci su podijelili avjete kako ih pravilno spakirati da se ne zapetljaju

Tim iz Electric Directa je podijelio nekoliko jednostavnih trikova za spremanje lampica, a tajna je u kartonu. Da se ne bi zapetljale i tijekom sljedeće zime vam zadavale glavobolje, nizove lampica najjednostavnije je namotati na komad kartona ili pak tuljac koji ostane od papirnatih ručnika.

Sljedeći savjet je da nabavite nekoliko kabelskih vezica, a za ovu metodu će vam trebati najmanje tri.

POGLEDAJTE VIDEO (okitili oldtimera s 2000 lampica)

Započnite tako što ćete lampice omotati oko šake - ili bilo čega što omogućuje prilično velik razmak u sredini. Zatim pričvrstite jednu kabelsku vezicu na svakom kraju, a drugu u sredinu.

Ako nemate kabelske vezice, tim iz Electric Directa kažu da umjesto toga možete koristiti vješalice za odjeću. Omotajte lampice oko plastike ili metala.

- Omotajte lampice oko stare vješalice za odjeću, vežući krajeve preko kuke da sve ostane na mjestu. Tada ih možete objesiti u ormar i čuvati do sljedećeg Božića - rekli su.

I na kraju su podijelili možda najjednostavniji savjet  - upotrijebite originalnu kutiju u kojoj su došle.

- To ponekad može biti najjednostavnije rješenje za vaše lampice i pomoći će da se lampice ne zapetljaju - zaključili su, a prenosi The Sun.

Najčitaniji članci