Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Srca usred mora: Prekrasna čuda prirode u našem Jadranu

Fotograf Boris Kačan morao se nekoliko puta vinuti u zrak, i to ne dronom već zrakoplovom, kako bi zapanjujućim fotografijama predočio srcolike otočiće u blizini Zadra

Foto: Boris Kačan
40 komentara

Najpoznatije jadransko srce je romantičan otok Galešnjak između Turnja i Svetog Petra, jedan od simbola Jadrana. No on nije jedini srcolik otok - ima ih još nekoliko i svi se nalaze nedaleko od Zadra.

Foto: Boris Kačan
Otok Galešnjak

Fotograf Boris Kačan morao se nekoliko puta vinuti u zrak, i to ne dronom već zrakoplovom, kako bi zapanjujućim fotografijama predočio ljepote Hrvatske, piše portal Morski.hr

Jedan od srcolikih otoka, izgledom najsličniji Galešnjaku je Lukovik. Udaljen je od Galešnjaka svega 40 km. Nalazi se odmah ispred Tribunja.

Foto: Boris Kačan Lukovik

Otočić Rončić oblikom je gotovo identičan Lukoviku, ali ima drugačiji teren i vegetaciju. I on je blizu ostalih - nalazi se u sastavu arhipelaga Kornata.

Foto: Boris Kačan Rončić

Mrtonjak je pak jedno grmovitije i zelenije srce ispred Sali na Dugom otoku. Kao i ostala susjedna srca, i ovo je nenaseljeno.

Foto: Boris Kačan
Mrtonjak

Otočić Lisac nalazi se odmah ispred mjesta i luke Sv. Juraj. Radi se o potpuno goloj hridi, poput svojih susjeda u Podvelebitskom kanalu.

Foto: Boris Kačan Lisac

Gromilica je silueta pličine srcolikog oblika, u Prokljanskom jezeru uz ušće rijeke Krke u Jadran.

Foto: Boris Kačan Gromilica

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message