Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Stiže prvi retrogradni Merkur ove godine: Evo koji znakovi najviše trebaju biti na oprezu

Stiže prvi retrogradni Merkur ove godine: Evo koji znakovi najviše trebaju biti na oprezu

Retrogradni Merkur od početka travnja mogao bi nekim znakovima donijeti velike probleme u komunikaciji i odnosima na poslovnom ili ljubavnom planu - evo kako to prebroditi

VIDEO

Ulazak u vladavinu Ovna na početku travnja poklapa se s retrogradnim gibanjem Merkura, koji u pravilu donosi potrese u komunikaciji, međuljudskim odnosima, kao i probleme vezane uz tehnologiju, putovanja pa i druge segmente života. To nije velika novost, no ovoga puta retrogradni Merkur donijet će posebno snažan nalet energije za tri horoskopska znaka i jako se odraziti na njihove odnose i život. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo su najzločestiji znakovi horoskopa

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO


Evo o kojim se znakovima radi, odnosno tko bi od 1. do 24 travnja trebao biti posebno oprezan:  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blizanci

Blizanci su inače sjajni komunikatori, uvijek sposobni zaintrigirati sugovornike za temu koju žele nametnuti, a tako često i nametnuti drugima zaključke ili stavove za koje žele da ih drugi usvoje. No, u ovom slučaju ta bi njihova sposobnost mogla postati pretjerano naglašena i drugi bi mogli 'uhvatiti' posve pogrešne poruke u odnosu na one koje Blizanci žele, što znači da će trebati uložiti puno više truda nego inače da uspiju u svojim namjerama.

Moguće je da to izazove nesporazum tijekom važnog poslovnog sastanka, tijekom neke kupoprodaje i slično. Ta bi situacija značajno mogla poljuljati samopouzdanje Blizanaca koji inače rijetko moraju pojašnjavati svoje namjere i želje. Dobra je vijest da to razdoblje neće trajati vječno te da će te poteškoće uskoro prestati. Ako možete odgoditi poslovne sastanke ili odluke, učinite to, jer ćete tako prištedjeti dosta energije.  

Kakvi su u dubini duše: Ovan je tip 'što vidiš, to i dobiješ' dok Djevica traži smisao u svemu...
Kakvi su u dubini duše: Ovan je tip 'što vidiš, to i dobiješ' dok Djevica traži smisao u svemu...

Strijelac

Kod Strijelca bi se problemi mogli odraziti na ljubavnom polju.  Retrogradni Merkur mogao bi se nepovoljno odraziti na postojeći romantični odnos – bit će nesporazuma, razlika u očekivanjima, pogrešnog shvaćanja namjera Strijelca i slično. Opet, dobra je vijest da će to trajati kratko, pa vjerojatno neće biti veće štete.

Dreamstime

Neko vrijeme biste mogli imati poteškoća u funkcioniranju udvoje i dobro je odgoditi važne odluke i zaključke, pogotovo one koji se odnose na budućnost. Budite svjesni da problemi neće trajati dugo te da ozbiljnije razgovore možete odgoditi do kraja mjeseca. Tada biste mogli osjetiti da ste se opet povezali na istoj valnoj duljini i da je puno lakše komunicirati. 

Ribe

Očekuje vas veliki nesklad između onoga što imate i onoga što želite, što bi vas moglo prilično frustrirati. Moguće je da na kraju možda nećete znati procijeniti ni što uopće želite. Isprva se može činiti da je u pitanju tek jedna poslovna odluka, no s vremenom bi se moglo pokazati da vas muči puno više, jer će biti poljuljana i odlučnost vezana uz planove koje ste dosad imali te ideja u kom pravcu ih uopće želite razvijati.

5 znakova Zodijaka koji imaju previsoke kriterije u ljubavi
5 znakova Zodijaka koji imaju previsoke kriterije u ljubavi

Problemi za Ribe će započeti početkom travnja, a mogli bi se pojačavati prema sredini mjeseca te kulminirati nekom vrstom sloma - možda potrebe da donesete odluku o drastičnoj promjeni karijere, prekidu projekta koji ste smatrali jako važni i slično. Nemojte srljati s odlukama, porazgovarajte s bližnjima i udaljite se malo od cijele situacije. Možda vam može pomoći vođenje bilješki o razmišljanjima, kroz koje biste mogli iskristalizirati svoje stvarne želje.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Znate li čemu metalni dio na pakiranju salame zapravo služi?
KOJE OTKRIĆE!

Znate li čemu metalni dio na pakiranju salame zapravo služi?

Među komentarima uz objavu se našlo svega, od onih oduševljenih otkrićem do sumnjičavih. Napišite što vi mislite o ovoj metodi i slažete li se da metalni dio služi za to

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku