Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Stižu zanosne pin-up frizure: Naučite kako ih napraviti sve

Stižu zanosne pin-up frizure: Naučite kako ih napraviti sve
7

Naučite kako u pet minuta napraviti pin-up frizuru, kako se nosi marama ili faux šiške, inspirirajte se Marilyn Monroe i vratite se u doba zanosnih 50-ih godina

VIDEO

Lagani vintage look uz maramu

Lagano nakovrčajte kosu i potom je prebacite na jednu stranu i učvrstite ukosnicama. Vrhove kose dodatno nakovrčajte i pošpricajte lakom za kosu kako bi bile postojane. Drugi dio kose podignite i učvrstite ukosnicama, ali ostavite kovrče da padaju preko čela. Lagano ih stilizirajte i učvrstite da vam previše ne smetaju i potom frizuru dodatno naglasite maramom. 

Rockabilly stil

Najprije kosu raščešljajte i podijelite u dva dijela. Donji dio nakovrčajte peglom za kosu, a gornji razdijelite na dva dijela. Kosu lagano natapirajte i učvrstite ukosnicama, a šiške nakovrčajte jer ćete ih lakše oblikovati. Pramenove, koje ste nakovrčali, rukama oblikujte u obliku kruga i pričvrstite ukosnicama. Želite li sakriti ukosnice dodajte cvijet. 

Frizura "Victory rolls"

Da biste lakše oblikovali frizuru, kosu operite dan prije. Kosu nakovrčajte, a pramenove pričvrstite ukosnicama kako biste dobili stilizirane kovrče. Ukosnice maknite nakon što se kosa ohladi od pegle ili figara. Kosu podijelite na razdjeljak, podignite sa svake strane iznad uha i natapirajte. Kako je kosa već nakovrčana pramen kose oblikujte u krug i pričvrstite ukosnicama. Isti postupak ponovite i s druge strane.  

Jednostavna pin-up frizura u pet minuta

Kosu podijelite na razdjeljak ali pazite da bude bliže uhu, a ne sredini. Prednji dio kose lagano natapirajte i potom pokupite kosu od uha na suprotnoj strani od razdjeljka. Kosu podignite i učvrstite ukosnicama, a potom izvucite jedan dio kako bi izgledalo ukošeno. S druge strane uzmite pramen i lagano ga namotajte i pričvrstite ukosnicama. 

Vintage look Marilyn Monroe

Kosu podijelite razdjeljkom, s time da bude bliže uhu i potom nakovrčajte. Svaki pramen kose učvrstite ukosnicama kako biste dobili stilizirane kovrče. Kovrče na tjemenu trebaju biti manje, a donje veće. Ukosnice izvadite nakon što se kosa ohladi i prođite kroz njih prstima. Prednji dio kose ili šiške natapirajte i oblikujte tako da se vide kovrče. Manji dio kose koji je bliži uhu podignite i učvrstite ukosnicama. 

Neobična pin-up verzija

Podijelite kosu u dva dijela, donji dio skupite u rep, a gornji nakovrčajte i pošpricajte lakom za kosu te natapirajte. Nakon toga kosu počešljajte kako se ne bi vidjelo da ste je natapirali i cijeli pramen nakovrčajte. Potom pramen oblikujte u kovrču odnosno krug i pričvrstite ukosnicama. 

Nakon toga rep nakovrčajte i prebacite ga prema čelu i samo korijen učvrstite ukosnicama, a vrhove vratite natrag tako da lagano padaju. Kroz kovrče repa prođite rukama i ublažite ih. 

Faux šiške

Kosu skupite u rep, a šiške nakovrčajte i potom natapirajte i pošpricajte lakom za kosu. Šiške nakon toga lagano raščešljajte prema čelu kako se ne bi vidjelo da ste ih natapirali. Napravite ih u obliku uvijača za kosu i učvrstite ukosnicama. Rep natapirajte i oko njega zavežite maramu. Nakon toga rep učvrstite ukosnicama u obliku punđe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Muž uopće nije htio sa mnom provesti prvu bračnu noć, ozbiljno razmišljam o rastavi...'
RAZOČARANA U LJUBAV

'Muž uopće nije htio sa mnom provesti prvu bračnu noć, ozbiljno razmišljam o rastavi...'

Nakon što su gosti otišli, mladenka i mladoženja su se zaputili u hotelsku sobu. No, mladoženja se iznenada sjetio da je zaboravio nešto dolje i zamolio ju da ga pričeka u sobi

Horoskop Baby Lasagne: Čeka ga uspjeh, u finalu će zablistati!
ROĐEN JE U ZNAKU RAKA

Horoskop Baby Lasagne: Čeka ga uspjeh, u finalu će zablistati!

Sposoban je osjetiti izaziva li simpatiju ili antipatiju kod drugih ljudi i to je razlog što se uspijeva prirodno ponašati u svakoj situaciji. Ima urođene diplomatske vještine i u svemu želi pronaći ravnotežu i sklad
Kućni broj ima značenje: Evo koje dobre stvari vam donosi
IZRAČUNAJTE GA

Kućni broj ima značenje: Evo koje dobre stvari vam donosi

Da biste otkrili svoj broj, trebate ga svesti na jednoznamenkasti, pa tako ako živite na broju 63, jednostavno zbrojite znamenke 6 i 3 te ćete dobiti konačan broj 9