Lifestyle

Komentari 76

Pogledajte kako je baka izabrala između čaše vina i unuka!

Što biste vi učinili? Pogledajte kako je baka pustila unuka da padne kako bi spasila čašu vina

Pogledajte što je napravila baka kad je unučić posegnuo za čašom vina na stolu i činilo se da je na korak od toga da ju prolije po tepihu. Što biste vi učinili u takvoj situaciji?

Bakina ljubav nema granica. Osim kad je tepih u pitanju, čini se. Naime, video objavljen na platformi Imgur, prikazuje ženu, pretpostavlja se Amerikanku, koja je ispustila unučića iz ruku da bi dohvatila visoku čašu tekućine s mjehurićima prije nego što je pala, kako se ne bi razbila i tekućina razlila po tepihu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Evo zašto ne biste smjeli piti alkohol

Video je objavljen pod naslovom: 'A baka godine je...'.

Bebač u prugastoj pidžamici dolazi do bake, hvata čašu i polako ju privlači k sebi. Za to vrijeme baka ga još lagano podupire rukom na leđima, no kad je uspio privući čašu k sebi i uspio ju povući, baka pušta unuka i svim silama se trudi dohvatiti je kako se sadržaj ne bi prolio.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je baka izabrala između unučića i čaše vina

Nije uspjela u tome i dok se piće počelo prolijevati, ona impulzivno miče ruku iza bebinih leđa u pokušaju da spasi ostatak. Kako još nije siguran na nožicama, mališan je sletio na dupe.  

Među komentarima na Twitteru netko je napisao kako video pokazuje kako to izgleda 'kad napokon postanete odrasla osoba i posložite prioritete', a simpatična baka i klinac doživjeli su da video bude pregledan čak 6 milijuna puta.

I dok neki raspravljaju o tome zašto je baka uopće dopustila mališanu da se toliko približi piću, drugi su je branili govoreći da je učinila ispravnu stvar i spriječila da se dogodi 'ozbiljnija nesreća'. Mnogi su se na njihov račun našalili, pa se među komentarima moglo pročitati kako će 'mališan ustati kao da mu ništa nije bilo, a razbijeno staklo teško bi izvukla iz tepiha', prenosi The Mirror. 

Na stranu to da se beba možda mogla ozlijediti na staklu, no ovo jest trenutak za razmišljanje: Što biste vi učinili? Spasili klinca ili čašu finog vrhunskog vina?  

Najčitaniji članci