Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Što drugi najviše vole kod vas? Najbolja osobina svakog znaka

Što drugi najviše vole kod  vas? Najbolja osobina svakog znaka

Ponekad se valja prisjetiti stvari u kojima smo dobri i osobina zbog kojih smo drugima simpatični ili nas vole, a svaki horoskopski znak ima svoje adute

VIDEO

Možda ste posebno brižni i nesebično dijelite, pružate ljubav svima i borite se za prava slabijih. No kako smo svi različiti, tako horoskopski znakovi nose neke specifične osobine zbog kojih ih drugi vole.

POGLEDAJTE VIDEO: Parovi namještaju djeci horoskopske znakove

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ovan (21. ožujka - 19. travnja): Odanost

Obožavamo Ovnove jer jer su beskrajno odani i vrlo brižni. Kad jedanput na svojoj strani imate Ovna, on ostaje uz vas čak i kad ih drugi pokušavaju uvjeriti u suprotno. On vam definitivno čuva leđa.

Bik (20. travnja - 20. svibnja): Privrženost

Bik je simpatičan zbog svoje prirode pune ljubavi i načina na koji je iskazuje. Bik će se pobrinuti da vam bude ugodno i da budete sretni, a ako imate problema, on će vam pomoći premostiti ih.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja): Inteligencija

Ima toliko stvari koje volimo kod Blizanaca, ali posebno se ističu inteligencijom i činjenicom da su zbog nje fascinantni sugovornici. Također su izvrsni pripovjedači na zabavama. Nikad nitko nije Blizanca nazvao dosadnim.

A čime se vi bavite? Idealan posao za vaš horoskopski znak
A čime se vi bavite? Idealan posao za vaš horoskopski znak

Rak (21. lipnja - 22. srpnja): Intuicija

Sviđa nam se što su Rakovi tako intuitivni i osjetljivi - znaju točno što vam treba, možda čak i prije vas. Budući da su toliko u kontaktu sa vlastitim emocijama, rado će vam pomoći i kad je riječ o vašima. Ako ste tužni, ljuti ili sretni, oni su rame za plakanje, podrška kada nekome želite reći nešto i raduju se sa vama kada slavite jer ste sretni.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza): Velikodušnost

Lavovi su simpatični zbog svoje velikodušnosti, ne samo kada je riječ o fantastičnim darovima, već i kad je riječ o onome što mogu ponuditi drugima kao ljudi. Kada ste s Lavom, osjećate se kao da ste s nekim čarobnim bićem. Iako su ekstrovertirani, pozorno slušaju sve što kažete.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna): Skromnost

Volimo Djevice jer znaju sve, a nisu sveznalice. Svjesne su koliko ne znaju i koliko još trebaju učiti. Također, skromne su u pogledu znanja što potiče glad za učenjem novih spoznaja. Oni vam mogu pomoći u gotovo svemu, a neće se zbog toga previše hvalisati i iritirati vas.

Vaga (23. rujna - 22. listopada): Ljubaznost

Vage su ljubazne. Vrlo su poštene i ne osuđuju. Vole biti u društvu, a ljudi vole biti u njihovoj blizini. Najbolji su svestrani horoskopski znak.

Evo što stjuardi prvo primijete na vama kada uđete u avion
Evo što stjuardi prvo primijete na vama kada uđete u avion

Škorpion (23. listopada - 21. studenog): Strast

Nitko Škorpione ne opisuje kao apatične ljude. Volimo ih zbog njihove strasti prema svemu što rade. Intenzivni su i usredotočeni na sve što rade, pa im se mnogi zbog toga dive.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca): Optimizam

Volimo Strijelce zbog njihovog vječnog optimizma. Imaju nevjerojatnu sposobnost da vide svijetlu stranu u gotovo svakoj situaciji. Sunce će izaći sutra i Strijelac će biti tu da vam pomogne vidjeti njegov sjaj.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja): Smisao za humor

Ne biste pomislili da bi pojedinci koji su tako praktični i marljivi istovremeno bili duhoviti, ali to je ono što se ističe kod Jarca. Njihova najbolja osobina je fantastičan smisao za humor i način kako vas znaju nasmijati kada vam je to najpotrebnije. Stvar je u tome što je njihov smisao za humor čudan i drugačiji od većine ljudi, što je možda razlog zašto je tako zarazan.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače): Jedinstvenost

Svi vole činjenicu da su Vodenjaci jedinstveni. Vrlo su neobični i cijene neobično u drugima. U blizini Vodenjaka stvarno možete biti ono što jeste i nema potrebe za pretvaranjem.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka): Suosjećanje

Nemoguće je ne voljeti suosjećanje Riba. Zaustavit će se na autocesti ako vide životinju ili čovjeka u nevolji. Ribe imaju veliko srce i nesebične su kada su u pitanju drugi. Oni su tu za vas kada ih trebate. Čak i ako vam nije do razgovora, Ribe će se pobrinuti da vam bude udobno kako biste se mogli mirno odmarati, piše Your Tango.

15 znakova da se nekome jako sviđate, već pri upoznavanju
15 znakova da se nekome jako sviđate, već pri upoznavanju

POGLEDAJTE VIDEO: U KUĆI POZNATE INFLUENCERICE SLAVICE DE JONG

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje