'Sve mi diraj, ali hranu ne' i još 8 razloga zašto ima ljubavnicu | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 150

'Sve mi diraj, ali hranu ne' i još 8 razloga zašto ima ljubavnicu

'Sve mi diraj, ali hranu ne' i još 8 razloga zašto ima ljubavnicu
1

Muškarcima je strašno smetalo što žene očekuju da im čitaju misli umjesto da budu konkretne i kažu što žele, a iz toga se često izrode velike svađe

VIDEO

Stranica za pronalaženje izvanbračnih odnosa 'Victoria Milan' pozabavila se temom - zašto toliko muškaraca vara pa su nedavno anketirali njih 8210 iz cijelog svijeta (SAD-a, Irske, Velike Britanije, Španjolske, nordijskih zemalja, Francuske, Italije, Kanade, Južne Afrike i Poljske).

Željeli su otkriti kakve iritantne stvari kod partnerica ih motiviraju da utjehu potraže u naručju ljubavnice.

Ovo su najčešći razlozi:

1. Često mijenjaju raspoloženje

Svi smo ponekad neraspoloženi, ali skloni smo to skrivati ​​od ljudi u čijem se društvu ne osjećamo ugodno. Na početku veze većina pokušava ostati pozitivna i sretna jer je tako lakše privući i zadržati partnera. Međutim, kada veza postajne ozbiljnija i trajnija, tada 'kočnica' popušta i dolazi ponekad do erupcije lošeg raspoloženja

POGLEDAJTE VIDEO: 

.

Pokretanje videa...

Preljubnici otkrili koje žene biraju za aferu 00:26

Prema istraživanju, čak 97 posto muškaraca je kazalo kako ih takvo ponašanje kod partnerica najviše iritira.

2. Ljubomorne su

Čak 96 posto muškaraca u anketi kaže reklo je da nimalo ne voli takvo ponašanje. Stoga, moguće je da njihove partnerice imaju urođene probleme s ljubomorom, a to je ono što ih vodi u naručje drugoj.  S druge strane, možda su ljubomorne zato što osjete da ih partner već vara.

3. Pričaju prijateljicama o njihovoj intimi

Ovakvo ponašanje iritira 93 posto muškaraca. Što ste duže zajedno, veće su šanse da imate zajedničku grupu prijatelja. Ali, to može biti nezgodno - znati da vaši zajednički prijatelji znaju sve o vašoj intimi.

Young Girls Make-up Before Wedding. Hen-party.

4. Lako se naživciraju

I to je ono što muškarce vodi u preljub jer dok su s ljubavnicama, napetosti te vrste nema pa im je ugodnije ponekad tako provoditi vrijeme. Njih 90 posto se izjasnilo da im to jako smeta.

5. Nikad ne kažu što žele

Prema istraživanju, 89 posto muškaraca reklo je da im ovo jako smeta. Smatraju da žene ne bi trebale očekivati ​​od svojih partnera da budu intuitivni. One očekuju da će njihov muškarac izdvojiti vrijeme za njih, pomoći im oko kuće i hvaliti ih za njihov trud. Kod ljubavnice je vjerojatnije da će biti izravna jer imaju malo vremena da budu zajedno.

6. Pronalaze načine za izbjegavanje seksa

Ovakvo ponašanje ljuti 88 posto muškaraca. Sasvim je normalno da se ženski seksualni nagon smanjuje što je duže u vezi. Više nema početne požude i uzbuđenja zbog novog partnera te se stvari usporavaju u spavaćoj sobi. Istina je, muškarci često imaju jači seksualni nagon od žena pa upadaju u afere kako bi zadovoljili svoje potrebe.

Što zapravo znači kada partner utone u san brzo nakon seksa?
Što zapravo znači kada partner utone u san brzo nakon seksa?

7. Stalno žele osjećaj sigurnosti

Čini se da mnogi muškarci ne žele biti ti koji će partnerici konstantno podizati samopouzdanje oko izgleda. Prema ovom istraživanju, čak 87 posto muškaraca smatra da je ovakvo ponašanje neugodno, prenosi yourtango.com

8. Želi da podijelite porciju u restoranu

Čini se da je to loša odlika partnerice za muškarce u ovoj anketi jer je velikih 65 posto njih je reklo kako im je to strašno neugodno. Žene koje žele dijeliti hranu uglavnom to čine kako bi se osjećale bližima svojem muškarcu. Neke možda to rade zbog financijske uštede. 

9. Postavljaju previše pitanja

Da ih to jako iritira izjavilo je 65 posto jačeg spola. Partnerice često znaju postavljati pitanja jer ih je briga za muškarca i žele biti sigurne da je sve u redu. No oni to ne doživljavaju kao brigu i ljubav već kao iritantno ponašanje.  

Pokretanje videa...

00:28
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 150

VIDEO

Udata sam i imam puno mlađeg ljubavnika: Čini me boljom, ovako sam sretna žena i majka
ISKRENA JE

Udata sam i imam puno mlađeg ljubavnika: Čini me boljom, ovako sam sretna žena i majka

Da ljubav dolazi na razne načine dokazuje slučaj 50-godišnje Hrvatice Marine koja je ispričala vlastitu neobičnu ljubavnu priču te kako je pronašla sreću