Obavijesti

Lifestyle

Komentari 97

Što sanjaju? Strijelci maštaju o avanturi, a Rak o pravoj ljubavi

Što sanjaju? Strijelci maštaju o avanturi, a Rak o pravoj ljubavi

Romantični rak želi dočekati starost s puno unuka, njegovati one koje voli i imati nekog tko će ih držati za ruku - kad zatreba. Vodenjaci sanjaju o društvu u kojem postoji jednakost i ravnopravnost

VIDEO

Ovan - Pobijediti, voditi, biti prvi!

S vama sve započinje. Rođeni ste da inicirate, pokrećete stvari s mjesta i krasi vas snažan pionirski duh. Duboko u vama postoji ta silna potreba da pobjeđujete, budete u nečemu prvi i najbolji. Vaš san je doći na neku rukovodeću poziciju, raditi privatni posao i biti uspješni u tome, voditi druge. Rijetko ćete se zadovoljiti osrednjim i prosječnim, bez obzira na to je li riječ o poslu ili ljubavi. Ako pak odustanete i pomirite se sa životom u kojem izostaju velike bitke za bolji život, imat ćete osjećaj da ste odustali od sebe.

Mane po Zodijaku: Vodenjaci su hiroviti, a Djevice cjepidlače...
Mane po Zodijaku: Vodenjaci su hiroviti, a Djevice cjepidlače...

Bik – imati, stvoriti, posjedovati!

Vaši snovi su realni i često ostvarivi. Niste od onih koji previsoko podižu svoju ljestvicu. Uvijek imate pred sobom neki cilj, ali idete korak po korak, ne zanosite se, a još manje žurite. Sanjate o kućici u prirodi, da se budite uz cvrkut ptica, možda i da jednog dana imate svoj vrt u kojem uzgajate začinsko bilje, povrće. I gdje god da krenete, vodite svoju obitelj sa sobom. Imati djecu, dom u koji se vraćate nakon napornog radnog dana, ali i novac, ušteđevinu koji će vam omogućiti udobnost i pružiti osjećaj sigurnosti - vaši su najveći snovi.  

Blizanci – znati, razumjeti, biti povezani!

Vama je ultimativni cilj biti dobro informirani, znati što se događa u vašoj okolini, razgovarati i dijeliti svoje misli i povezati se s drugima. Pokretni ste i volite promjene, pa vam treba neki posao koji uključuje komunikaciju i kretanje. Želite zaraditi, imati dovoljno novaca da možete putovati i otkrivati svijet. I dok radite u nekom uredu, sanjate o poslu koji će vam dati dovoljno slobode da radite što želite i kad želite.

Rak – pripadati, voljeti i biti voljeni!

Iako se za vas ne može reći da ste neambiciozni, ljubav i obitelj su vam ipak važniji od karijere. Sanjate o domu s puno djece, o partneru koji će vas voljeti i podržavati i pratiti vas u ostvarenju vaših planova i ambicija. Ljubav vam je iznad svega i kad volite i kad ste voljeni, tada ste najviše svoji. Pripadati nekome, biti nekome nešto - ideal je vašeg života. Vaša romantična duša želi dočekati starost s puno unuka, dočekivati ih na velikim obiteljskim ručkovima, peći kolače, njegovati one koje voli i imati nekog tko će vas držati za ruku, biti tu kada dođu teža vremena.

A young man makes a marriage proposal to his girlfriend and surprises her with a beautiful engagement ring. Closeup

Lav – slava, utjecaj, obožavanje!

Još kao dijete ste sanjali da budete netko, poznati glumac, pjevačica, sportaš, netko kome se drugi dive. Niste stvoreni za prosječan život. Sanjate o životu na visokoj nozi, o nekom prostranom stanu na dvije etaže ili o kući u elitnom dijelu grada. Želite uspješnog i moćnog, ako ne i poznatog partnera, nekog tko će vam svojim utjecajem pomoći da i sami budete prepoznatljivi u javnosti. Budući da imate neke talente, tu tražite svoj put prema uspjehu. Jer vi trebate neko ostvarenje koje će vam pružiti osjećaj postignuća i uspješnosti. 

Djevica – put prema savršenstvu!

Nema toga što vas više može učiniti sretnim od toga da je sve u redu, da se vaši planovi ostvaruju, da život ima neki svoj tijek koji nije poremećen zastojima, pogreškama i odgodama. Težite nekom savršenstvu koje nije pomućeno svađama, neredom i bolestima. Savršeni život bez boli i nereda ne postoji, ali spasit će vas prihvaćanje da je život savršen u svoj svojoj nesavršenosti.

Vaga – sklad, ljepota, odnosi!

Najviše će vas u životu usrećiti sretan brak, ljubavna priča koja vam pruža mir, zadovoljstvo i sklad. Stalno težite nekoj ravnoteži, pravdi i mnogo ulažete u odnose s drugima jer je to mjesto na kojem se najviše ostvarujete i koje daje smisao vašem postojanju. Sanjate o partneru koji će vas usrećiti, pokazati vam koliko ste lijepi i vrijedni ljubavi. Slabi ste na ljepotu i kad god ugledate nešto što ‘razgovara’ s vašim kriterijima ljepote, želite to imati, posjedovati, čuvati.

Škorpion – težnja prema velikom ostvarenju!

U vama neprestano tinja ta strast prema nekom značajnom životnom i poslovnom postignuću koji će vas izdvojiti iz prosječnosti. Težite moćnim pozicijama, povezujete se s utjecajnim ljudima, činite sve kako biste probudili taj osjećaj da radite nešto iznimno. Kroz život vas vodi strast, a i ljubav nije toga pošteđena. Zaludit će vas osoba koja je po nečemu posebna i kojoj se drugi dive.

Strijelac – život kao avantura!

Kad biste mogli biti tako slobodni da radite što želite, da niste vezani uz stalan posao, da putujete i istražujete teme, ljude, mjesta u svijetu… Kad biste mogli biti tako slobodni da spakirate svoje stvari i otpustite se u svijet, u život bez granica i ograničenja. Upoznajete nove ljude, nove kulture i tako rastete i razvijate se. Avantura je vaš istinski životni poziv. Put u nepoznato s ciljem usvajanja novih znanja i iskustava.

Nemojte im se zamjeriti: Pet najokrutnijih znakova Zodijaka
Nemojte im se zamjeriti: Pet najokrutnijih znakova Zodijaka

Jarac – biti ugledan i poštovan!

U vaš DNK utkana je težnja prema uspjehu i vodećim pozicijama. Karijera je mjesto na kojem se ostvarujete. Duboko u vama postoji san o tome da radite posao zbog kojeg vas drugi cijene, da imate dobar auto, lijepi stan i ostale statusne simbole. Niste stvoreni da biste ostvarivali tuđe ambicije. Stvoreni ste da biste stvarali vrijednosti zbog kojih vidite divljenje u očima drugih.

Vodenjak – sloboda, doprinos, jednakost!

Vašem znaku pripada sloboda, zato vam je dano da drugima pokažete što to znači. Pod pojmom slobode podrazumijeva se biti svoj, raditi posao koji volite, biti u odnosu koji vama odgovora i pritom se ne zamarati onim što drugi misle o tome. Sanjate i o društvu u kojem postoji jednakost i ravnopravnost. A negdje duboko u vama postoji san o tome da živite život u kojem nema vezanosti, krutih pravila i pritisaka. Sloboda je vaš ultimativni cilj!

Ribe - sanjate svoje snove!

Ako netko ima pun kovčeg snova, onda ste to vi. Od malih nogu možda želite postati balerina, astronaut, liječnik, glumac. I u odrasloj dobi ne prestajete sanjati – san o idealnoj i bezuvjetnoj ljubavi, san o tome kako pomažete drugima... No često su vaši snovi toliko grandiozni da nisu u potpunosti ostvarivi. Uspijete li ostvariti neki svoj san, događa se veliki kvantni skok u vašem životu koji vas mijenja iz temelja.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'