Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Strijelci će uživati u divnim trenucima zanosa i romantike

Strijelci će uživati u divnim trenucima zanosa i romantike
4

Učinite sve da budete u prvim redovima. Služit će vas odlično pamćenje, koncentracija i intuicija. Znat ćete što i kome reći i kako se postaviti u situaciji

VIDEO

Venera u znaku Lava pobrinut će se da vam do 18. srpnja ne nedostaje ljubavi, partnerove pažnje i udvarača. Njen snažan utjecaj navješćuje razdoblje novih simpatija i visoko samopouzdanje u ljubavna dostignuća. Vaša privlačnost bit će zapažena od strane prijatelja i kolega s posla. Mnogi će osjetiti potrebu da vam se približe pa će vas nazivati telefonom, predlagati izlazak i nerijetko uputiti kompliment. Pred vama su dani čestih izlazaka, zabava i kraćih putovanja. Upravo će takve situacije biti izvorom novih poznanstava. Znakoviti susreti izvjesni su na mjestima i u situacijama u kojima se svakodnevno zatičete. 

Primjerice, dok pijete jutarnju kavu omiljenom kafiću, u krugu prijatelja, ali i dok surfate na internetu mogli biste steći naklonost ugodnog sugovornika. Ako ste na moru, nije isključeno da sretnete osobu iz svoga ili drugog grada i da odmah osjetite kemiju privlačnosti. Nećete moći ostati hladni na njezin šarm pa ćete, uz ugodan razgovor, izmjenjivati značajne poglede u kojima će iskriti želja i strast. Mogli biste se jako brzo zaljubiti i naći u zagrljaju nove simpatije. 

Strijelcima u braku zvijezde pružaju priliku da razjasne sve probleme koje su do sad zanemarivali. Svađa neće biti, sve ćete riješiti na jednom visokom nivou razumijevanja. Vaš će se brak krajem mjeseca još više stabilizirati i učvrstiti. Oni koji su u ozbiljnim vezama mogli bi razmišljati o braku, a neki će se na to i odlučiti. No od 19. do 31. srpnja mogući su komunikacijski problemi s partnerom u braku ili vezi. Nemojte dopustiti da dođe do udaljavanja i pazite što govorite pred partnerom, jer će druga strana biti jako osjetljiva i uvredljiva. 

Poslovi kreću prema naprijed i srpanj je iznimno plodan i uspješan mjesec za vas. Neki dogovori će  napokon biti realizirani i krećete u nove radne pobjede. Vaši kreativni potencijali bit će u porastu. Pravi je trenutak za iskazivanje skrivenih ili potisnutih talenata, stoga se nemojte prikloniti pozadinskom radu. Učinite sve da budete zapaženi i u prvim redovima. Služit će vas odlično pamćenje, koncentracija i intuicija. Znat ćete što i kome trebati nešto reći i kako se postaviti u nekoj situaciji. Imate li ambicija napredovati ili želite razgovarati sa šefom oko povišice, učinite to ovog mjeseca. 

Bavite li se novinarskim poslom, prevoditeljstvom, govorništvom ili kontaktirate s velikim brojem ljudi, isticat ćete se verbalnim i pismenim vještinama. Planirate li zaposliti nove radnike, ne gubite vrijeme. Srpanj je idealan za obučavanje pripravnika, razvijanje vještina i usvajanje stručnih znanja. No značajka ovog mjeseca bit će i financije koje će vam se rapidno poboljšati. Mogli biste dobiti zajam kojim ćete proširiti posao ili se izvući iz dugova. Neki će više kontaktirati s poreznom upravom ili financijskim inspekcijama pa uredno vodite knjige i provjerite rad knjigovođe. Ostali Strijelci mogli bi steći korisna i utjecajna poznanstva s ljudima koji će im biti pomoć u karijeri. 

Od 24. srpnja ulazite u još bolje razdoblje – sve će vam polaziti za rukom, a osobito će profitabilna biti putovanja u inozemstvo, sezonski posao na moru, a neki među vama će dobiti stalan posao u stranoj zemlji. Moći ćete mnogo raditi, kretati se i putovati, a da se ne umorite. Zanimat će vas akcija u svim životnim segmentima pa ćete rado izlaziti s prijateljima, tulumariti i dobro se zabavljati. Odlično ćete podnositi sparine. Manji pad raspoloženja moguć je sredinom mjeseca, a i koža tijela mogla bi vam biti osjetljivija pa se oprezno izlažite sunčevim zrakama. Bit ćete posebno osjetljivi na ubode komaraca pa se zaštite.

Ljubav preko cijelog ljeta

Iako srpanj neće zadovoljiti vaše ljubavne prohtjeve, dobro ćete se zabavljati i bez nečijeg zagrljaja. Intuitivno ćete osjetiti da osoba s kojom je moguća veza nije najbolji izbor za vas. Bračni će odnosi biti opterećeni obiteljskim brigama i financijama, pa bi mogli otpasti planovi za ljetovanje u srpnju. Nemojte padati u očaj, jer će vrući kolovoz i rujan opravdati sva vaša očekivanja. Jedva ćete čekati da se otisnete put Jadrana ili nekog drugog odredišta, a promjena sredine bit će lijek za vaše tijelo i dušu. Sve zbog čega ste trošili živce i provodili besane noći, jednostavno će nestati. Osamljeni će ostvariti prijateljstvo iz kojeg se rađa ljubav ili će na plaži ili kakvom disko - klubu upoznati stranca ili nekog iz drugog grada. Koliko god zvučalo banalno, ali doista ćete imati osjećaj da se oduvijek poznajete. Vezani i u braku otvorenije će zavoditi partnera, što će osobito biti istaknuto u kolovozu. Nećete pogriješiti ako se u tom mjesecu odlučite za ljetovanje - partner vas neće ispuštati iz vidokruga i zagrljaja. Mogao bi vas zaprositi ili vam predložiti zajednički život.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Blizanac će strast u vama pobuditi pomno biranim seksi riječima, dok će Lav udovoljiti svim vašim željama, čitajući vas kao otvorenu knjigu. Vodenjakova originalnost i sklonost seksualnim eksperimentiranjima potpuno će vas zaluditi.

Koga izbjeći?

Radišna i praktična Djevica brzo će vam postati zamoran partner. Ludit ćete od njezinih previsokih očekivanja. Slično će vam biti i ako je partner Riba koja traži čvrst oslonac, a to vam može biti preveliki teret.

Seks

Venera će vas učiniti seksepilnima, a Mars jako podignuti libido pa ćete  partneru iskazivati ljubav i strast. Bit ćete zavodljivi te lako privlačiti suprotni spol.

Posao

Povećat će se broj ljudi s kojima ćete surađivati, razmjenjivati informacije ili odlaziti na kraća putovanja. Krasit će vas poduzetnost i fizička snaga. 

Zdravlje

u srpnju se vaše zdravlje jako popravlja zahvaljujući Marsu. Osjetit ćete da imate više energije i samopouzdanja, a neke stare tegobe će se povući. 

Obitelj

Imat ćete skladne odnose s ukućanima. Rodbina će vas često posjećivati, a prijatelji pozivati kod sebe u vikendicu na moru. 

Novac

Financije se popravljaju pa ćete bolje zarađivati, primiti zakašnjele isplate ili plaće. Zaigrajte inozemni loto. 

Savjet

Usmjerite se na ljubav, budući da vas očekuju prekrasni trenuci zanosa i romantika. Želite li posao u inozemstvu, angažirajte se što više, jer planeti ovaj mjeseca podržavaju sve vaše akcije na tom planu.

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Medvjedica Asfaltina odustala od napada i pustila me da se igram s njenim mladuncima
MEDO, BRUNDO...

Medvjedica Asfaltina odustala od napada i pustila me da se igram s njenim mladuncima

Autor i fotograf Krunoslav Rac (49) rođeni je Slavonac, ali već 20 godina fotografira medvjede po velebitskim šumama. Radio je i reportaže iz Kutereva, a nedavno je izdao četvrtu knjigu

Dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja: Djevice će ići u šoping, a Vodenjaci bi mogli kupiti kuću
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja: Djevice će ići u šoping, a Vodenjaci bi mogli kupiti kuću

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
ANKETA: Najmanje koliko novca bi trebalo dati za krizmu?
ZANIMA NAS VAŠE MIŠLJENJE

ANKETA: Najmanje koliko novca bi trebalo dati za krizmu?

Kako se radi o velikom koraku za dijete, običaj je i darivati ga izdašnije, a najčešće se daje novac. Ispunite anketu i u komentarima nam napišite što ste vi dobivali kao djeca