Lifestyle

Komentari 3

Strogim roditeljima rekla da je zatrudnjela od 'sjedenja u krilu'

Strogim roditeljima rekla da je zatrudnjela od 'sjedenja u krilu'

Šaljivo objašnjenje pronašla je na Internetu i podijelila ga sa svojim pratiteljima na TikToku. Lažno objašnjenje sugerira kako gumbi na hlačama, otvoreni prozor i maslačak mogu pridonijeti začeću

Jedna djevojka je otkrila kako je taman završila prvu godinu na fakultetu kada je otkrila da očekuje dijete. Ali, kako ima vrlo stroge kršćanske roditelje, postala je pomalo kreativna u načinu objašnjavanja kako se sve točno dogodilo.

Šaljivo objašnjenje pronašla je na Internetu i podijelila ga sa svojim pratiteljima na TikToku. Lažno objašnjenje sugerira kako gumbi na hlačama, otvoreni prozor i maslačak mogu pridonijeti začeću.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Možete li zatrudnjeti sjedeći u krilu svog dečka? 100% i evo kako - započinje njen videozapis.

U nastavku su objašnjava kako.

- Sjedite na svom dečku, gledate se licem u lice, on nosi traperice, a gump puca. Proizvođač traperica je pogriješio, ostavio je previše prostora između gumba. Prostor je dovoljno širok da vrh penisa izviri iz hlača. Vaš dečko ne nosi donje rublje, a vi to niste znali. Prozor u dnevnoj sobi je malo otvoren, jer je proljeće, a onda uleti latica maslačka. Vaš je dečko alergičan i kihne. 00008 posto muškaraca doživi orgazam kad kihnu, a on je jedan od tih muškaraca - govori se u ostatku isječka.

Video je prikupio više od 26 milijuna pregleda.

- Ostala sam trudna nakon prve godine faksa. Sada sam u 23 tjednu, a roditelji su mi velika podrška - dodala je.

Tisuće ljudi komentiralo je njezin isječak i bili su impresionirani njezin detaljnim lažnim objašnjenjem.

No, unatoč scenariju koji je pretjeran, istraživanja su pokazale da muškarci kišu kad su seksualno uzbuđeni, piše The Sun.

Najčitaniji članci