Lifestyle

Komentari 44

Sumnjala je da ju dečko vara pa ga je ulovila na genijalan način

Sumnjala je da ju dečko vara pa ga je ulovila na genijalan način

Dečko joj je rekao da ide na večeru s prijateljima, ali njoj je to odmah bilo sumnjivo. Brzo je smislila plan i ulovila ga u laži. Kasnije je objavila i da ga je ostavila

Korisnica TikToka, Felicia Burzotta, objavila je kako je dečka ulovila u laži. Rekao joj je da ide na večeru s dečkima, a njoj je to odmah bilo sumnjivo.

POGLEDAJTE VIDEO:

U videu koji je objavila na TikToku objasnila je kako ga je uhvatila 's prstima u pekmezu'.

- Rekao je da ide u restoran s dečkima na večeru, ali ja sam imala osjećaj da laže. Nazvala sam restoran i pretvarala sam se da koordiniram zabavu iznenađenja za njega. Pitala sam tko je već tamo, njegovi prijatelji ili njegova sestra. Rekli su mi da je samo sestra tamo - objavila je u videu.

U još jednom od svojih videa rekla je i kako je u njegovom krevetu sljedeći dan pronašla umjetnu trepavicu, za koju je znala da ne može biti njezina. Da ju dečko vara, sumnjala je već neko vrijeme, a priznala je i da se najviše brinula zbog jedne djevojke, koja se uvijek motala oko njega.

- Bila je posvuda, gdje god je on bio - rekla je o njoj, a onda je i nešto detaljnije objasnila kako ga je točno ulovila:

- Zbog tog osjećaja da laže nazvala sam restoran i rekla da želim iznenaditi svog dečka za rođendan. Rekla sam da ćemo trebati veći stol i da ne znam tko je već stigao, njegova sestra ili prijatelji. Žena iz restorana pitala me kako on izgleda i ja sam ga opisala te sam rekla i kako je obučen. Rekla je da ga vidi i da je sa sestrom. Odmah sam ju pitala s kojom sestrom, plavušom ili brinetom. Naime, žena na koju sam sumnjala ima plavu kosu. Potvrdila mi je da sjedi s plavušom i tako sam saznala.

To se sve dogodilo dok je ona bila izvan grada kod obitelji, ali čim se vratila otišla je do njegove kuće.

Više nisu zajedno, a Felicia kaže da je sretnija no ikad.

Mnogi su joj čestitali na detektivskom poslu te rekli da uvijek treba vjerovati svom osjećaju, piše The Sun.

Najčitaniji članci