Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Super ideja: Novi noćni ormarić od dvije obične kutije za kruh

Super ideja: Novi noćni ormarić od dvije obične kutije za kruh

Ako uređujete spavaću sobu, ovo je vrlo jednostavna ideja kako da sami napravite vrlo moderan noćni ormarić, uz vrlo malo truda i po pristupačnoj cijeni, a može se iskoristiti i u drugim prostorijama

VIDEO

Kad čovjek seli, odnosno useljava u novi prostor, mnogima šetnja Ikeom posluži kao inspiracija za jednostavna i pristupačna rješenja za uređenje prostora, koja se mogu prilagoditi i prenamijeniti prema potrebi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Par transformirao školski bus u dom 01:57

Tako je nedavno na stranici @diyonabudgetofficial objavljeno kako Ikeine police za začine ne samo da mogu biti korisne da se u kuhinji pospreme sitnice i tako održi red, već ih možete iskoristiti i na zidu dječje sobe, kao police za odlaganje slikovnica i knjiga. No, pojavila se još jedna zanimljiva ideja: Ako zalijepite dvije obične kutije za kruh jednu za drugu, dobit ćete vrlo moderno rješenje za – noćni ormarić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trebaju vam, dakle, dvije kutije za kruh i odgovarajuće ljepilo, te malo boje. Prema uputama iz videa, najprije trebate okrenuti kutije na stranu i zalijepiti dno jedne kutije za drugu te pričekati da se osuši.

Zatim možete pobojati kutije u neku trendi boju, primjerice nijansu tamnoplave koja je sada moderna, te pričvrstite na gornjem i donjem dijelu kako biste bili sigurni da se ormarić ne može raspasti.

Za kraj, na dno ormarića zalijepite nogice, kako biste ga malo odigli  od poda i – postavite pored kreveta

Ne samo da će biti sasvim 'šik' komad namještaja u prostoriji, već ćete imati i puno prostora za pohranu sitnica koje nam trebaju pored kreveta. 

- Sjajna ideja za kupaonski ormarić ispod umivaonika! – komentirao je jedan od pratitelja na Tik Toku. Bilo je puno sličnih komentara u kojima se ovo ističe kao genijalna ideja za više prostorija u stanu u kojima treba pronaći prostora za sitnice. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru