Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Supermodeli o tajnim ritualima za seksi noge, guzu i trbuh...

Supermodeli o tajnim ritualima za seksi noge, guzu i trbuh...
5

Nije sve u genima: Darijine noge, Joanina leđa, Giselini trbušnjaci, Natalijina guza - najbolji modeli na svijetu neprestano rade na tijelu - bave se jogom, surfanjem...

VIDEO

Nepunih šest tjedana nakon porođaja brazilski supermodel Gisele Bündchen (30) na naslovnicama svjetskih časopisa ponosno je pokazao jednako zamamnu i atraktivnu figuru, savršene mišiće i isklesane trbušnjake. 

- Vjerujem da se moje tijelo tako brzo vratilo u dobru formu zato što sam se tijekom trudnoće redovito bavila jogom, ali i manje ratobornom vrstom kung-fua - zadovoljno napominje mama Gisele. Ipak, osim vježbanja Gisele se i zdravo hrani, i to isključivo organskom hranom kojoj zna podrijetlo. Nakon trudnoće u dnevni ritam ubacila je i boks, redovitu vožnju biciklom te je krenula u teretanu. Novi moto mame koja izgleda savršeno zapravo je pitanje: “Ako niste zdravi, kako se uopće možete brinuti za svoju obitelj”.

Ljepotica Daria Werbowy (27) šali se na vlastiti račun: “S ovakvim mišićima zapravo ne bih ni smjela biti model, a kamoli supermodel”. Mentalno i fizički svježa, nedavno se na Manhattan vratila sa sedmotjednog surfanja u Australiji i sve zadivila svojim savršenim nogama. Divlja Daria naučila je jedriti s osam, na ragbijskom terenu okušala se s deset, a na školskom igralištu redovito je pobjeđivala dječake u košarci.

Brazilski model Raquel Zimmermman (27) zbog posla teško održava svakodnevnu rutinu vježbanja, no u svakom gradu koji posjeti na karti pronađe najbliži park, obuje tenisice i otrči svoju rutu. 

Dijeta po krvnim grupama podiže joj raspoloženje

Supermodel Daria Werbowy odrasla je na obalama jezera Ontario, na kojem je naučila surfati. Sad svaki put kad ne stigne uživati u omiljenom sportu, uzima skate i juri ulicama New Yorka. 

- Nakon cjelodnevnog surfanja osjetim mišiće za koje nisam ni znala da ih imam - šali se Daria. Osim zahvaljujući sportu, ljepotu i zdravlje duguje posebnom režimu prehrane iz kojeg je izbacila meso. Već je dvije godine na dijeti prema krvnim grupama, što joj je popravilo raspoloženje i podiglo razinu energije. 

Jogom učvrstila tijelo i stražnjicu

Ruski supermodel Natalia Vodianova (29) majka je troje djece, a djevojačku figuru donedavno je održavala trčanjem. Dok se prošle godine pripremala za pariški maraton, ozlijedila je zglobove, pa je trčanje zamijenila posebnom vrstom joge. Neobičnim i zahtjevnim pozama koje prakticira dodatno je učvrstila stražnjicu. 

Prekrasna leđa duguje redovitom boksanju

Manekenki iz Portorika Joan Smalls (22) u 14. godini dijagnosticirali su skoliozu, odnosno nepravilan rast kralježnice. Nije se predavala, a bol je svladala boksom, kojim je ojačala leđne mišiće. Danas joj je držanje besprijekorno, a kako bi sačuvala anđeosko lice, boks je zamijenila vježbama snage.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju