Lifestyle

Komentari 0

Supruga i kći Caryja Granta osmislile su novu kolekciju inspiriranu filmskom legendom

Supruga i kći Caryja Granta osmislile su novu kolekciju inspiriranu filmskom legendom

Cary Grant, jedan od najznačajnijih glumaca velikog ekrana sada je inspiracija za novu kolekciju naočala koju potpisuju njegova kći Jennifer i supruga Barbara

Kolekcija retro okvira, napravljenih prema dizajnu koji je Grant obožavao i često nosio, napravljena je u suradnji sa slavnim LA brendom Oliver Peoples, koji i inače potpisuje stylish okvire.

Šarm i stil Caryja Granta bili su nadaleko poznati i izvan filmske industrije te su njegove modne kombinacije i danas simbol elegantnog muškarca.

POGLEDAJTE VIDEO: Eko torbe od drva

-Tata je uvijek pazi kako se odijeva, elegancija nije bila samo dio njegova izgleda, već i njegov stil života. On nije vjerovao u modu, nego u pravila klasičnog odijevanja te je govorio kako je bitno kupovati samo najkvalitetnije proizvode bezvremenskog dizajna -  otkrila je njegova kći Jennifer Grant.

Rijetko je izlazio bez sunčanih naočala te nije volio nepraktične stvari.

- Uvijek je govorio, trebali biste vidjeti osobu, a ne njegov novac. Treba nositi jednostavno, ono što ističe vas, a ne odjeću koju nosite - komentirala je kći slavnog glumca.

Novi dizajn referira se na pedesete i šezdesete, dekade elegancije prošloga stoljeća.

- Donosimo dizajn koji predstavlja najjače siluete i stilske smjernice iz svijeta filma i televizije u to vrijeme. No, ipak, Cary Grant djelovao je opušteno, njegova je elegancija bila pristupačna, ležerna – izjavio je Giampiero Tagliaferri, kreativni direktor Oliver Peoplesa za RobReport.

Naočale, dostupne kao sunčane i optičke, dolaze u pet boja, uključujući ekskluzivni "Grant tortoise".

- Ovo su naočale kakve bi Grant definitivno nosio – potvrdila je supruga slavnog glumca, Barbara.

Najčitaniji članci