![Sve tajne turopoljskih štrukli: Odlični su s nadjevom od tartufa](https://img.24sata.hr/h4bCxnxTXJA_EA9b1JAI5T3_5l8=/414x267/smart/media/images/2022-46/untitled-design_PLs38Np.png)
Njezin tata je na ideju o štruklima došao još 2006., a danas Ivani Belošević u njihovoj izradi pomažu mama i brat te ih prodaju zamrznute. Objasnila je i kako se rade
Lifestyle
Komentari 0Njezin tata je na ideju o štruklima došao još 2006., a danas Ivani Belošević u njihovoj izradi pomažu mama i brat te ih prodaju zamrznute. Objasnila je i kako se rade
U tijesto se na kilogram brašna polako dodaje oko pola litre vode, 100 ml ulja, dva jaja, 'zericu' octa i soli od oka, otkriva nam Ivana Belošević tajnu izrade najfinijih štrukli, valjajući tijesto u krug i pokazujući kako se u Turopolju štrukle rade - na kotač.