Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Svevremenske frizure koje su uvijek u modi i trendu

Svevremenske frizure koje su uvijek u modi i trendu
1

Da biste oživili taj seksepil hipijevskog izgleda potrebno je samo da razdjeljak bude savršen, što ćete postići ako kosu razdijelite dok je još mokra

VIDEO

Jedna od najjednostavnijih, ali i najženstvenijih frizura u povijesti jest ravna kosa ošišana blago slojevito s dojmljivim razdjeljkom na sredini. Da biste oživili taj seksepil hipijevskog izgleda potrebno je samo da razdjeljak bude savršen, što ćete postići ako kosu razdijelite dok je još mokra. S druge strane, frizura koja predstavlja svevremensku profinjenost jest pundža. Možete je napraviti vrlo jednostavno ako visoko zavežete rep i oko njega omotate ostatak kose te pričvrstite ukosnicama. Za praktičniju varijantu pundže rep vežite nisko, iza zatiljka, a ako želite pomalo strogu, zalizanu verziju, stilisti savjetuju da kosu zaližete voskom, i to starom četkicom za zube, a nakon što oblikujete pundžu, sve učvrstite lakom za kosu.
No ipak je najromantičnija frizura oduvijek bila valovita kosa s nehajno razbarušenim uvojcima. Poprskajte kosu sprejem za volumen i napravite nisku pletenicu. Ostavite kosu tako najmanje pola sata. Raspustite kosu i prstima prođite kroz nju. Kao ukras kosi dodajte cvijet ili leptir.

>>> “Kleopatra” bob Katie Holmes
Bob frizura ne znači nužno kosu rezanu do uha. Postoji više vrsta šišanja, tj. kratki i dugi bob. Frizura može biti rezana koso i slojevito, sa šiškama ili bez njih, a lijepo izgleda i na kosi sklonoj kovrčanju jer daje ležeran izgled. S takvom frizurom nećete proći nezamijećeno. Bob je proslavila Victoria Beckham, a frizeri hvale “Kleopatra” varijantu Katie Holmes.

>>> Hollywoodski glamur prema Jerry Hall
Duga kosa s razdjeljkom na stranu i valovitim vrhovima bila je zaštitni znak Jerry Hall, a i danas ta frizura jamči glamur. Gotovo suhu kosu podijeljenu u nekoliko debljih pramenova zamotajte oko tuljaca od alufolije. Tako osušite kosu i ostavite barem pola sata.

>>> Seksepilna kratka kosa Sharon Stone
Da biste se odrekli duge kose i hrabro nosili kratku, potrebni su samopuzdanje i odličan frizer jer, ovisno o obliku lica, postoji mnoštvo varijanta. Kosa mora biti tako ošišana da dobro izgleda i prije nego što je počnete oblikovati. Poput seksepilne frizure Sharon Stone.

>>> Šiške svakoj frizuri daju posebnost
Šiške jamče posebnost svake frizure, ali i traže posebnu brigu. Sušeći kosu, nemojte se koristiti okruglom četkom jer će ona šiškama dati previše volumena. Ako imate gustu kosu, koristite se kremom za sjaj kose, a na tanku je preporučljivo nanositi balzam.

>>> Polupodignute nehajne figaro-kovrče
Savršena za crveni tepih, a u stvarnosti ju je lako postići ako prilikom sušenja zabacite glavu i dodajete kosi pjenu za volumen. Prođite prstima po tjemenu da biste podignuli kosu. Kovrče napravite figarom. Pramenove kose nehajno sakupite ukosnicama.

>>> Visoki zalizani rep
Frizura koja se napravi u hipu, a oduvijek izgleda elegantno jest visoko podignut rep. Ali ne u razbarušenoj varijanti nego rep sa zalizanom kosom.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru