Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Tajne ljepote supermodela su blaga šminka i dobar grudnjak

Tajne ljepote supermodela su blaga šminka i dobar grudnjak
4

Manje šminke, sok od limete i dječje ulje u torbici, udobnije cipele te krumpir protiv podočnjaka glavni su trikovi svjetskih ljepotica kojima rješavaju beauty probleme

VIDEO

Rastrgane između snimanja, i slavna lica s naslovnica poput Elle Macpherson, Heidi Klum i Victorijinih anđelica obožavaju jeftine i jednostavne ali djelotvorne “last minute” trikove. Tamne podočnjake tako uklanjaju krumpirom, a umjesto skupim spa tretmanima lice osvježavaju limetinim sokom. U torbici uvijek nose dječje ulje kojim više puta na dan mažu ruke, noge, laktove i koljena. 

Slavne ljepotice poručuju - držite se pravila “manje je više”. Šminka nije maska iza koje se skrivamo, njezina je uloga istaknuti prirodnu ljepotu, stoga mora biti neupadljiva. 

Za svjež prirodan izgled dovoljni su maskara, bronzer i sjajilo. Isto je i s odjećom - ne robujte trendovima jer izlazak u odjeći koja se ne uklapa u vaš stil loše utječe na samopouzdanje. Odaberite šik outfit koji decentno ističe ono najljepše na vašem tijelu. 

- Bit je u tome da izgledate ležerno i prirodno, a ne ukočeno poput lutke iz izloga - savjetuje Elle Macpherson. Isto vrijedi i za obuću. Ne mučite svoja stopala. Ma koliko elegantne i glamurozne bile, neudobne štikle pokvarit će vam raspoloženje. Ako prigoda zahtijeva elegantan “dress code”, poslužite se trikom - odjenite lepršavu dugu haljinu koja potpuno prekriva stopala te obujte udobne sandale ili japanke. 

S kaubojskim čizmama nikad nećete pogriješiti jer je robustan glamur uvijek u trendu. Na dobro raspoloženje i osjećaj samopouzdanja bitno utječe i na rublje, osobito grudnjak koji stvara figuru, pa ćete se u njemu osjećati seksi i ženstveno.

Seksi zbog tena i nježne šminke 

Kad nemate vremena da se pozabavite frizurom, kosu svežite u konjski rep ili je prebacite na stranu i ležerno ispletite pletenicu, savjetuje Victorijina anđelica Miranda Kerr. Tajna njezina savršenog izgleda je minimalno šminke uz obvezan senzualni svijetlocrveni ruž koji savrešno ističe usne. Seksi smokey eyes te nekoliko kapi omiljenog parfema na određenim točkama, posebno na vratu i iza koljena, njezini su “must have” trikovi. Inače svijetloputa Candice Swanepoel preplanuli ten postiže kvalitetnim preparatima za samotamnjenje.

I “The Body” liniju duguje pažljivo odabranom grudnjaku 

S godinama se vaša figura mijenja, stoga se svake godine ponovno izmjerite i odaberite novo rublje. S posebnom pozornošću birajte grudnjak, koji mora biti odgovarajuće veličine i savršeno vam pristajati. Tajna besprijekornog izgleda je upravo u dobro odabranome modelu i veličini grudnjaka koji je iznimno važan za cjelokupni outfit, otkriva supermodel Elle Macpherson. 

Spa tretman u pet minuta 

Da biste zablistali na partyju, iskoristite trik koji redovito primjenjuju supermodeli. Namočite čistu pamučnu krpu u toplu vodu te iscijedite na nju sok od limete. Oblog stavite na lice i ostavite da stoji pet minuta. Postupak ponovite triput, uvijek sa svježom toplom vodom, i lice će zablistati svježinom kao da ste upravo došli sa spa tretmana.

Pola sata nije dovoljno za kupnju

Za šoping se oboružajte strpljenjem i vremenom. Pred zrcalom isprobajte sve odabrane kombinacije jer ne znate kako neki komad odjeće izgleda sve dok ga ne probate. Mala crna haljina može se činiti dosadnom, no kad je odjenete, možda ćete se zaljubiti baš u nju jer savršeno prati liniju vašeg tijela, savjetuje Heidi Klum.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Znakovi Zodijaka koji će pronaći ljubav u drugoj polovici 2024.
PET SRETNIKA

Znakovi Zodijaka koji će pronaći ljubav u drugoj polovici 2024.

Ako je riječ o ljubavnoj suši, određenim će se znakovima sreća ipak nasmiješiti - riječ je o onima koji će uskoro uživati u novoj, prekrasnoj romansi
'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla