Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Tajne seksi nogu su depilacija, piling i vježbe protiv celulita

Tajne seksi nogu su depilacija, piling i vježbe protiv celulita
1

Bez skrivanja: Nanošenje hidratantnih krema nakon svakog tuširanja, čišćenje pilingom i krema za samotamnjenje recept su za zavodljive noge bez mana

VIDEO

Čak i ako upotrebljavate najbolje hidratantne kreme i losione, noge neće biti lijepe ako barem jedanput na tjedan ne napravite temeljit piling.  Tad upotrijebite gel za tuširanje koji je ujedno i piling, a gel će imati najbolji učinak ako ga nanosite posebnim rukavicama za masažu kože. No možete napraviti i domaći piling za uklanjanje odumrlih stanica kože. 

Pomiješajte nekoliko žlica krupne soli i zobenih pahuljica s maslinovim uljem i tekućim sapunom. Tom smjesom nježno izmasirajte noge, ostavite nekoliko minuta pa isperite toplom vodom. Koža će biti sjajnija i zategnutija, ali tek tad slijedi idući korak - depilacija. Budući da svaka koža reagira drukčije na različite vrste depilacije, najbolje ih je isprobati nekoliko pa onda sami odlučiti koja vam najviše odgovara. Ipak, najučestalije uklanjanje dlačica je britvicom. Ako vam je ponestalo gela za brijanje, slobodno možete upotrijebiti i partnerov jer imaju vrlo sličan sastav. 

No općenito je pri odabiru krema za depilaciju najbolje odabrati one s aloe verom jer ona posebno njeguje i vlaži kožu. Vrlo je važno nakon bilo koje vrste depilacije nanijeti hidratantnu kremu, ali bilo bi dobro i nakon svakog tuširanja hidratizirati cijelo tijelo. Za savršen izgled nogu ne zaboravite ni na stopala, koje će omekšati i običan vazelin. 

Zaboravite na cigarete ako ne želite celulit

Umjesto da se pouzdate u “čudotvorne” kreme protiv celulita, radije promijenite prehranu. Za noge bez “narančine kore” izbjegavajte suhomesnate proizvode, jako slatka i slana jela te alkohol, kavu i gazirana pića. Puno bolji izbor su svježe voće, povrće i riba. Cigarete također utječu na pojavu celulita. 

Prošetaj ako ne stigneš vježbati

Samo uz 15 minuta brzog hodanja ili trčanja svakog dana, i to najbolje na neravnom terenu, noge će postati ljepše i čvršće. Preskakanje užeta također je sjajna vježba za noge, stražnjicu i bokove, a kad god možete, umjesto dizala radije idite stubama. 

Pravila lijepog samotamnjenja

Želite li postići osunčaniji izgled nogu, najbrže rješenje su kreme za samotamnjenje. Ako ste početnik, odaberite one svjetlije kako pogreške ne bi bile toliko uočljive. Također, koža pri nanošenju kreme mora biti sasvim suha.

Ne tuširajte se pretoplom vodom

Ako već imate problema s proširenim venama, najbolje je što rjeđe križati noge jer se tako nakupljaju prekomjerna tekućina i krv u venama. Vrućina također može loše utjecati na to stanje pa stoga valja izbjegavati tuširanje vrlo toplom vodom. 

Sunčanje je samo kratkoročno rješenje

iako ćete sunčanjem u solariju privremeno prekriti nepravilnosti kože, dugoročno ćete joj naškoditi jer će se isušiti. Noge će biti glađe i s manje celulita ako barem dvaput na dan popijete šalicu biljnog čaja, i to zelenog ili od koprive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje