Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Talentirani dječak mijenja svoje slike da pomogne psima u azilu

Ovaj projekt dječaka iz Rusije naišao je na odobravanje mnogih vlasnika ljubimaca koji su počeli naručivati portrete svojih životinja, a javljaju se čak i iz drugih dijelova svijeta

VIDEO

Pavel Abramov iz ruskog grada Arzamasa ima svega devet godina, a itekako je svjestan pomoći koja je prijeko potrebna napuštenim psima i mačkama. Odlučio je slikati portrete životinja i mijenjati ih za hranu, lijekove te ostale potrepštine potrebne lokalnom azilu koji brine o preko stotinu životinja i čiji je on najmlađi volonter. 

Projekt je nazvao 'Kind Paintbrush', a majka Ekaterina Bolshakova velika mu je podrška.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasha Abramov (@pashaabramov1) on

Dječak je na ovu ideju došao nakon što je njihov obiteljski pas Barsik uginuo. Počeo je pažljivije promatrati lutalice i pse u prihvatilištima - nije mogao vjerovati koliko patnje vidi u njihovim očima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Počeo je raditi portrete kućnih ljubimaca i davati ih njihovim vlasnicima u zamjenu za potrepštine potrebne napuštenim životinjama. Na primjer, za portret jedne mačke dobio je lijek za kožne bolesti, pet kilograma heljde i deset konzervi hrane za pse.

POGLEDAJTE GALERIJU DJEČAKOVIH FANTASTIČNIH SLIKA:

21
| Foto: vk.com

Pavel kaže da obožava slušati priče ljudi koji su udomili ljubimca i kako je došlo do toga - gdje su ga vidjeli, zašto su odabrali baš njega, koliko im je to promijenilo živote, koliko su udomljene životinje sada sretnije itd. Voli čuti priču o svakoj životinjici, kako je spašena i presretan je kada u tome može barem malo pomoći.

Ovaj projekt naišao je na odobravanje mnogih vlasnika ljubimaca koji su počeli sve više naručivati portrete pa čak i iz drugih dijelova svijeta, iz zemalja poput Njemačke i Španjolske. Što ne čudi obzirom na plemenitost samog projekta, ali i velikog talenta koji se vidi na njegovim slikama.

Njegova majka kaže da se cijela obitelj jako ponosi dječakom. Otkrila je i kako njezin sin jednog dana želi postati arhitekt i izgraditi sklonište za životinje, prenosi truththeory.com.

Dao otkaz u ZOO-u pa leopard pao u 'depru' - sada žive skupa
Dao otkaz u ZOO-u pa leopard pao u 'depru' - sada žive skupa

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru