Lifestyle

Komentari 14

Tata koji je u godinu dana dobio 21 dijete preko surogat majki, ima još 9 djece iz prijašnje veze

Tata koji je u godinu dana dobio 21 dijete preko surogat majki, ima još 9 djece iz prijašnje veze

Turski poduzetnik, milijunaš Galip Ozturk (57) sa svojom sadašnjom suprugom ima 21 dijete koje je dobio preko surogat majki i devetero djece iz svoje prijašnje veze

Kristina Ozturk (24) iz Batumija i njezin suprug, milijunaš Galip (57), nedavno su dospjeli na naslovnice jer su u nešto više od godinu dana dobili 21 bebu preko surogat majki na koje su potrošili 1,2 milijuna kuna. Kristina je rekla da želi imati 105 beba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njihova obitelj se neprestano širi. Turski poduzetnik Galip već ima 30 djece. Devetero djece ima iz prošle veze s partnericom koja je 10 godina starija od Kristine.

- Zapravo već imam devetero djece, ali svi žive i rade u Turskoj. Moje najmlađe dijete ima 12 godina, a najstarije 34 godine. Čak i moj 12-godišnji sin radi, prodaje povrće i jaja. Moja djeca pomažu mi u upravljanju tvrtkama. S vremenom postaju sve bolji u svom poslu. Svi rade - otkrio je Galip u intervjuu za Forbes prošle godine.

Kristina, koja je porijeklom iz Rusije, Galipa je upoznala kad je posjetila Batumi. Poput Galipa, i ona ima dijete iz prethodne veze - kćer Victoriu (6)  koja živi s njima.

Galip i Kristina su svoju prvu bebu dobili putem surogat majke ožujku prošle godine - i od tada nisu prestali.

- O ovome sam sanjala od djetinjstva. Moj suprug je također sanjao o velikoj, sretnoj obitelji. Tako smo, nakon što smo se upoznali, počeli ostvarivati svoj san - rekla je Kristina.

Par ima 16 dadilja na puno radno vrijeme, a dadilje imaju plaću od 3000 kuna mjesečno. Bebe su Victoria (9), Mustafa (15 m), Mariam (14 m), Irene (14 m), Ayrin (14 m), Alisa (14 m), Hasan (13 m), Judi (13), Harper (12 m), Tereza (12 m), Huseyin (12 m), Anna (11 m), Isabella (11 m), Ismail (10 m), Mehmet (10 m), Ahmet (10 m), Ali (9 m), Kristina (9 m), Sara (8 m), Lokman (8 m), Galip (7 m) i Olivia (5 m), piše The Sun.

Najčitaniji članci