Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Teleći gulaš s pivom: Jelo zbog kojeg ćete zaboraviti na dijetu

Fantastično jelo koje se može jesti uz široke rezance, palentu, pire krumpir... Želite li uštedjeti na vremenu, napravite veću količinu pa dio zamrznite i odledite kada se zaželite gulaša

Stockfood/Guliver
Foto: Stockfood/Guliver
3 komentara

Sastojci:

  • 800 g teletine
  • glavica luka
  • 100 g gljiva
  • 2 češnja češnjaka
  • žličica senfa
  • vezica peršina
  • nekoliko listića kadulje
  • 3 dl piva
  • malo brašna
  • sol
  • papar
  • crvena paprika
  • lovor

Foto: Getty Images

Priprema: 

Luk i češnjak nasjeckajte i popržite svijetlo na malo ulja, pa ga izvadite. Dodajte meso prethodno uvaljano u brašno i pustite neka se zapeče sa svih strana. Vratite luk i izmiješajte ga s mesom. Posipajte crvenom paprikom i dodajte gljive. Posolite, dodajte svježe mljeveni crni papar i zalijte meso pivom dodajući ga malo po malo da se pjena ne bi izlila.

Homemade Barbecue Baked Beans ODLIČAN RECEPT Gravče na tavče: Jelo koje vole baš svi, sa ili bez suhih rebrica

Mesu dodajte lovor, senf i kadulju te kuhajte na slabijoj vatri dok meso ne omekša. Kad je meso postalo mekano, posipajte gulaš nasjeckanim peršinom i poslužite vruće. Prema želji poslužite uz palentu.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message