Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

The Fashion Switch: Znate li opstati u modnoj industriji?

Britanska dizajnerica i konzultantica Joanne Yulan Jong u popularnoj knjizi opisuje izazove koje digitalno doba nosi modnoj industriji. Uživajte u savjetima za uspješno poslovanje...

Foto: Promo
0 komentara

Svjetski poznata modna dizajnerica i konzultantica Yoanne Yulan Jong bavi se problemima koje brzo rastuće digitalno doba nosi modnoj industriji. Autorica pokušava pronaći odgovore na pitanja kako ostati snažan i kompetentan u okrutnom svijetu mode. 

Britanka Yulan Jong u svojoj je knjizi predstavila i zanimljiviju strategiju u samo pet koraka koja zaposlenima u modnoj industriji pomaže da osnaže priču svog brenda i uvjere klijente u njegovu vrijednost. Jong se također dotiče i problema rastućeg tržišta te čitateljima pojašnjava kako pratiti njegov razvoj i ostati relevantan.

Modna konzultantica tvrdi da nema jakog modnog imena bez vjerne publike i obožavatelja, no uvjerena je da svatko može stvoriti svoju malu ‘vojsku’ obožavatelja posloži li sve kockice kako treba. 

Foto: Promo
Ovo je Joanneina prva knjiga i napisana je iz perspektive dvadeset i pet godina praktičnog kreativnog iskustva u izgradnji uspješnih modnih brendova. Uspješno je lansirana 2017. Iskustvo je bit razumijevanja, Joanneine mnogobrojne kvalifikacije visokog profila dale su joj mogućnost da sagleda širu sliku i analizira brendove. 

Radila je u različitim tvrtkama te, kao što je kultni Giorgio Armani, ima jedinstvenu perspektivu o tome što radi, a znanje i iskustvo sada je primijenila u pisanju. 

- Digitalna revolucija zavijek je promijenila svijet modne industrije i stara pravila sada su posve zanemariva. Vrijeme je napišemo nova, a ja vam predstavljam nekoliko novih obrazaca - pojasnila je autorica prilikom izdavanja knjige.

Joanne je stekla dragocjeni uvid u proces dizajniranja te ima odgovore na sva pitanja u tom procesu. Joanne je osoba koja vjeruje da je apsolutno sve moguće, posjeduje sposobnost ispitivanja robnih marki te je spremna ponuditi praktična rješenja.

Joanne je po struci dizajnerica. Rođena je u Škotskoj s kineskim korijenima. Radila je u raznim gradovima, Londonu i Parizu, te usavršavala svoje vještine. Nakon što je diplomirala na Royal College of Art, preselila se u Milano, gdje je postala dizajnerica za Armanijevu žensku liniju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message