Lifestyle

Komentari 3

TikTok mu se smije: Zeznuo ga je sprej za samotamnjenje i film

TikTok mu se smije: Zeznuo ga je sprej za samotamnjenje i film

Na naljepnici većine proizvoda za tamnjenje nalazi se upozorenje koje kaže da bi se voda trebala izbjegavati dok se boja upija. Šminker Josh Reade (29) to je saznao na malo teži način

Jednu večer je na lice stavio sprej za tamnjenje. Zatim je odlučio pogledati film 'Čuvarica svoje sestre'. Film je rasplakao Josha, pa mu je sljedeće jutro ostala mrlja od suza na obrazima.

POGLEDAJTE VIDEO:

-  Stavio sam sprej za tamnjenje i odlučio pogledati film, ali to je bio vrlo, vrlo tužan film. Pogledao sam film, a zatim legao u krevet. Postavio sam alarm, jer se šminkam rano ujutro i tako sam se probudio sa tagovima od suza. Bila sam tako šokiran i u panici. Nisam znao što učiniti - ispričao je Josh, koji živi u Stainesu u Surreyu.

Video koji je objavio na TikToku je pregledan više od milijun puta. Sprej je bio u srednjoj nijansi i trebao ga je drati šest sati da se upije.  Međutim, budući da ga je Josh ostavio preko noći, dobio je malo tamniju nijansu nego što se nadao.

Srećom većina duboke tamne boje se isprala, a mrlje od suza je prekrio uz pomoć svojih šminkerskih vještina, piše Mirror.

Najčitaniji članci