Lifestyle

Komentari 11

Tko sam pojede burger od 2 kg u 20 minuta osvaja 8500 kuna!

Tko sam pojede burger od 2 kg u 20 minuta osvaja 8500 kuna!

Burger koji se poslužuje u turskom restoranu veličine je pizze i dolazi s krumpirićima, a sastoji se od ogromnog peciva, sira, zelene salate i rajčice te janjećeg mesa. Inače je predviđen za desetero ljudi

I prije nego su se domišljati vlasnici turskog restorana Kebabistan u engleskom gradiću Preston dosjetili zanimljivog izazova, njihov je burger bio pravi hit. Slastan zalogaj u ogromnom pecivu teži dva kilograma, sadrži janjeće meso te nezaobilazne dodatke - umak, sir, zelenu salatu i rajčicu. Uz to dolazi i pommes frites, piše Lancashire Post.

Iako je ta porcija inače namijenjena 10 ljudi, najpopularnija turska roštiljarnica na sjeverozapadu Engleske predstavila je javnosti primamljiv gastro izazov - tko uspije 'smazati' cijelu porciju u 20 minuta, osvojit će čak 1000 funti (oko 8500 kuna). 

Uspješni izjelica osvojit će novac u obliku vouchera koji treba potrošiti u restoranu, što je odličan marketinški koncept. 

Pogledajte i video koliki je burger u odnosu na odraslog čovjeka: 

 

Na izazov 'burger od 36 centimetara' se može prijaviti tko god želi i u mogućnosti je doći do restorana, a već sada ima puno zainteresiranih na njihovoj Facebook stranici.

Najčitaniji članci