Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Tko ste uistinu? Što ispod svih maski kriju Rak, Ovan, Lav...

Tko ste uistinu? Što ispod svih maski kriju Rak, Ovan, Lav...

Otkrijte što vas definira i pokreće u životu, što je toliko duboko usađeno u vaš karakter da se vidi u svakoj vašoj izjavi i činu. Raku je srž života ljubav, Djevica živi da analizira, a Ribe se bore za ideale

VIDEO

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka vrijedi ona stara 'što vidiš, to i dobiješ'. Njihovo ponašanje i riječi su istinski odraz njihove osobnosti i vrlo rijetko će prikrivati kako se osjećaju. Kome to odgovara - super, a kome ne - još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vrijeme.

Bik

Pripadnici ovog znaka cijene ono što su u svome životu stekli - od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Vjeruju kako iza svega toga stoji trud i rad, a to je ono što ih definira. Ne fokusiraju se na površne stvari, već one za koje se treba i pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele pustiti.

Ovi horoskopski znakovi uvijek stavljaju karijeru prije obitelji
Ovi horoskopski znakovi uvijek stavljaju karijeru prije obitelji

Blizanci

Pripadnici ovog znaka imaju neutaživu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je gotovo uvijek u pogonu te su za njih misli ono što najviše određuje ljude. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih prosuđuju, a duboko cijene sve ono što im donosi nove perspektive i uči ih.

Rak

Život je za pripadnike ovog znaka satkan od niza osjećaja koji ga nadahnjuju i daju pravi smisao. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna postignuća, premda žele i njih, no bez ispunjavajućih odnosa sve im gubi svoj smisao. Cijene osjećaje više nego bilo što drugo i nadahnjuju sve u svojoj blizini da čine to isto.

Zodijak: Ovih 5 znakova nikad nije zadovoljno onim što imaju
Zodijak: Ovih 5 znakova nikad nije zadovoljno onim što imaju

Lav

Pokretačka snaga ovog znaka i ono što ih definira u životu je njihova volja usmjerena k ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je nevjerojatna, upravo zato jer su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva daje im osjećaj postignuća, bilo da je riječ o poslu ili privatnom životu te oni imaju plan čak i ako ga nemaju.

Djevica

Pripadnici ovog znaka imaju jednu nevjerojatnu osviještenost o onome što se događa oko njih i odlični su u primjećivanju detalja. To je istovremeno njihov talent, ali i pokretačka energija - oni žive tako da analiziraju, kalkuliraju, planiraju... Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

Vaga

Pripadnici ovog znaka u životu najviše cijene stabilnost i duhovni mir te su talentirani za upravo to - unošenje reda i organiziranosti u sve čega se prime. To ne znači da ne vole izazove i pritisak, već da uživaju u rješavanju kompliciranih situacija i pomaganju ljudima, kroz što dobivaju osjećaj da su važni i korisni.

Škorpion

Pripadnike ovog znaka karakterizira njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stabilne vanjštine. Ako nešto žele, oni to žele bez zadrške i što je prije moguće, i ne samo da žele već žude za tim. Njihovi pokretači su intenzivniji nego kod drugih pripadnika Zodijaka i to je ono što im omogućuje da slijede svoje srce i nagone.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su optimistične i znatiželjne prirode koje u životu potiče ideja otkrivanja novih stvari, prostora, ljudi, doživljaja... Imaju širok pogled na svijet i ništa ne cijene više od usvajanja novih perspektiva i sakupljanja priča koje drugima mogu prepričavati.

Jarac

Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima te oni u svakom zadatku, odnosu i stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Oni vole zagonetke, zadatke, rad, trud i postignuća, a ne vjeruju u to da se život i sreća poslože sami od sebe - već su oni ti koji kreiraju svoj put.

Ovisni o tehnologiji: Škorpion će uhoditi, a Ovan sve isprobati
Ovisni o tehnologiji: Škorpion će uhoditi, a Ovan sve isprobati

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka doista su fokusirani na znanje i to je ono što najviše cijene u životu, a više od pustih informacija iz knjiga cijene ono praktično znanje i snalažljivost. Vjeruju da čovjek vrijedi onoliko koliko stvari zna napraviti te ne vole polovične poslove ili ljude koji se pretvaraju da jesu nešto što nisu - jer oni to sami nikad ne čine.

Ribe

Kao životni sanjari, pripadnici ovog znaka su veliki idealisti Zodijaka. Oni dopuštaju da ih u životu vodi njihova intuicija što je i najbolja stvar koju mogu napraviti - jer svoj unutarnji svijet definiraju idealima, razmišljanjima, emocijama i željama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života