Lifestyle

Komentari 28

To su vještine super ljubavnika: Otkrijte ih već nakon prvog puta

To su vještine super ljubavnika: Otkrijte ih već nakon prvog puta

Primanje uputa bez osjećaja uvrijeđenosti, iskreni komplimenti, pružanje oralnog zadovoljstva bez zadrške i nesebičnost kod postizanja vrhunca žene cijene najviše

Tracey Cox, seksualna terapeutkinja smatra kako je lista osobina kod novog partnera dugačka, i za žene i za muškarce. Osim navika naše bolje polovice, zanima nas kakva je ta osoba u krevetu - što voli, a što ne, što ju pali, što ju odbija, kako najbolje zadovoljiti. 

Pogledajte bordel s lutkama u Sloveniji: 

Cox izdvaja šest vrlina koje bi idealan ljubavnik za ženu trebao imati, a dolaze do izražaja već u prvom seksualnom susretu.

1. Sluša upute i neće se naljutiti 

Kod seksa s novim partnerom potrebno je neko vrijeme da se oboje usklade, a najlakši način osiguravanja užitka je komunikacija u krevetu. Budući da je na muškarcima često veći pritisak i "krivnja" za dobar ili loš seks, njihov je ego u krevetu mnogo veći nego onaj žena. Muškarac koji se na njezine upute kao što su "sporije", "brže", "niže" i sl. uvrijedi, nije materijal za dobrog ljubavnika.

- Nesigurni muškarci koji su pritom i obrambeno nastrojeni nisu partneri koji su voljni učiti, a žena će zbog toga biti više koncentrirana na to ga ne uvrijedi, da će naposljetku zbog toga i glumiti orgazam - kaže Cox.

2. Daje iskreni kompliment 

Tata mora da ti je lopov jer je ukrao zvijezde i stavio ih u tvoje oči - primjer je neoriginalnog i ljigavog komplimenta kojeg žene nipošto ne cijene. Iskreni i jednostavni komplimenti njezine osobnosti i izgleda su pokazatelj da je iskreno zainteresiran, umjesto da gradi karijeru serijskog zavodnika.

3. Pažnju će posvetiti oralnom seksu

Muškarac koji se libi oralnog seksa za većinu je žena nepoželjan partner, jer velik broj njih tako postiže zajamčeni orgazam, kaže Cox. Iako se tehnika u oralnom seksu može popraviti, ako ga partner odbija, time lišava ženu brojnih užitaka. Iako se odličan seks ne svodi samo na orgazam, oralni seks nije samo put kojim se on postiže, već često i način na koji muškarac pokazuje ženi da ju u potpunosti prihvaća i želi te mu ništa na njenom tijelu nije gadljivo.

4. Ne hvali se da je najbolji u krevetu 

Želja da zadivimo partnera svojstvena je i muškarcima i ženama, no muškarci često imaju potrebu dokazivati se spominjući bogato seksualno iskustvo ili pak jedinstvenu tehniku i umijeće. Tako nešto samo odbija, jer prvenstveno djeluje umišljeno, ali i do te mjere povećava očekivanja kod žene da ih je vrlo teško ispuniti, kaže Cox.

5. Neće pobjeći nakon seksa

Nakon seksa s novim partnerom ponekad se teško ispravno "postaviti", no naprasni odlazak, ustajanje iz kreveta i zbunjenost nikako nisu ponašanje koje će žene cijeniti.

- Ako ne znate što biste trebali napraviti, radije to iskreno recite, nego da bježite glavom bez obzira. Najvažnije je biti što prirodniji, pa nije dobro niti inzistirati na maženju ili velikim ljubavnim izjavama. Radije pozovite partnera da nešto zajedno pojedete - kaže Cox.

 

Najčitaniji članci