Lifestyle

Komentari 3

Toliko očajni da bi se odrekli i seksa u zamjenu za putovanja

Toliko očajni da bi se odrekli i seksa u zamjenu za putovanja

Nedavno istraživanje, koje je provela platforma za pretraživanje hotela Trivago, pokazalo je da je 81% Amerikanaca smatra da je nemogućnost putovanja jedna od najgorih posljedica pandemije koronavirusa

U istraživanju, koje je Trivago objavio, anketirano je više od 2000 odraslih osoba u SAD-u i Velikoj Britaniji. Prema nekim navodima 1011 ispitanih bili su Amerikanci.

U priopćenju, tvrtka je objasnila da je napravila istraživanje kako bi 'vidjeli kako potrošači planiraju, sanjaju i razmatraju putovanja u 2021. godini'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Istraživanje je pokazalo da su Amerikanci toliko očajni da bi bili spremni odustati od nekih stvari da mogu odmah krenuti na put.

Od anketiranih, 25 posto Amerikanaca je reklo da bi se odrekli cijele ušteđevine, a  48 posto bi odustalo čak i od posla.

Ubuduće će više cijeniti putovanja

Neki su ispitanici čak bili spremni odustati od svojih ljubavnih veza, a 20 posto je reklo kako bi ostavili svoje partnere, dok je 38 posto reklo kako bi se odrekli seksa na godinu dana samo da mogu putovati.

- Jasno je da putovanja imaju veliku ulogu u našem životu i ukupnoj sreći - rekli su iz Trivaga.

Zapravo je 84 posto američkih ispitanika reklo kako su putovanja presudna za dobar život. Njih 56 posto je dodalo kako se osjećaju 'uzbuđeno' kad razmišljaju o svom prvom putovanju nakon pandemije.

Istraživanje je također pokazalo da 72 posto američkih ispitanika planira putovati više nego prije, nakon što pandemija završi, piše Fox News.

 

Najčitaniji članci