Lifestyle

Komentari 0

Tommy Hilfiger otvorio vlastitu dizajnersku školu u New Yorku

Tommy Hilfiger otvorio vlastitu dizajnersku školu u New Yorku

Slavni američki dizajner pokrenuo je obrazovnu ustanovu u sklopu koledža Elmira, a program koji nosi njegovo ime bit će uključen u otkrivanje novih modnih talenata

Ime Tommyja Hilfigera (70) na svjetskoj i američkoj modnoj sceni od sada znači i obrazovanje, a ne samo dobar stil i veliki poslovni uspjeh.

Dizajner vodi mega kompaniju i obiteljski modni biznis, a odrastao je upravo u Elmiri, u New Yorku te sada želi zahvaliti lokalnoj zajednici na podršci. Naime, upravo je tamo otvorio svoj prvi butik, davne 1969. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Kreativan život Karla Lagerfelda

- Partnerstvo s Elmira College više je od moje osobne povezanosti s tim područjem. Ovaj program bit će ključan u oblikovanju budućih dizajnera i modnih poduzetnika, kroz znanje i iskustvo u poslu iz prve ruke - komentirao je Hilfiger, piše The Mercury.

Želi, nastavlja, inspirirati buduće dizajnere da rade u svijetu mode, a program počinje krajem ove godine.

- Moramo se prilagoditi promjenjivim potrebama modne industrije, kao i očekivanjima učenika od cjelovitog obrazovnog iskustva. Programi i partnerstva, poput modne poslovne škole Tommy Hilfiger, omogućuju nam da kroz studij našim studentima otvorimo put do uspjeha - zaključio je Dr. Charles Lindsay, predsjednik koledža Elmira.

Najčitaniji članci