Obavijesti

Lifestyle

Komentari 99

Top 16 razloga za svakodnevni seks - što češće to bolje za vas

Top 16 razloga za svakodnevni seks - što češće to bolje za vas

Dobro je prakticirati vođenje ljubavi što češće, a stručnjaci su objasnili zašto. Tu su odlični razlozi zašto da se bacite u naručje svojeg partnera i uživate u onome što vam je priroda podarila

VIDEO

Redovit seks donosi sreću, dugovječnost i dobro zdravlje pa zašto ga onda ne prakticirati češće? Ovdje su odlični razlozi zašto je dobro voditi ljubav baš svaki dan, ili barem što učestalije:

  • Smanjuje stres - duboko disanje tijekom seksa smanjuje osjećaj stresa. Također, tada se pojačano proizvode hormone sreće, što je odlično u borbi protiv tjeskobe i depresije.
  • To je odlična tjelovježba - kalorije se tope, a mišići jačaju. Testosteron koji se proizvodi tijekom seksa čini kosti i mišiće jačima.
  • Snižava krvni tlak - Grljenje i seks su odlični za snižavanje krvnog tlaka jer umiruju.

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42
  • Jača imunitet - redoviti seks smanjuje šanse za dobivanje, npr. gripe i prehlade, jer jača imunološki sustav. Naime, razina imunoglobulina A, antigena zaduženog za borbu protiv bolesti, tada se povećava.
  • Doprinosi mladolikom izgledu - seks tri puta tjedno može vas pomladiti za deset godina.
  • Srce je zdravije - kako se tijekom seksa topli višak kilograma, to ima odličan utjecaj na srce i šanse za srčani ili moždani udar su manje.
  • Smanjuje bol - stručnjaci kažu kako seks smanjuje razine određenih tipova boli. Npr. istraživali su oboljele od artritisa i pacijenti koji su imali redovit seks, manje su osjećali bol.
  • Jača povjerenje i intimu među partnerima - seks povećava razinu oksitocina u tijelu - hormona zaduženog za sreću i ljubav koji pomaže partnerima da se zbliže.
  • Šanse za rak su manje - redovita ejakulacija snižava šanse za razvoj raka prostate, kažu stručnjaci.
  • Jača mišiće zdjelice - redoviti seks doprinosi stvaranju jačih mišića zdjelice. Uz to, mokraćni mjehur i crijeva će raditi kako treba.
  • Zdravija prostata - ejakulacijom izlazi tekućina koju prostata proizvodi, a ako nema seksa, ona se zadržava zbog čega prostata može nabubriti, a to uzrokuje mnoge probleme.
  • Za bolji san - povećani broj otkucaja srca opušta, a opuštanje je najbolji put do dobrog sna.
Fotolia
  • Redovit ciklus - seks navodno može utjecati na redovitost menstrualnog ciklusa, možda upravo zato što opušta i smanjuje stres.
  • Protiv erektilne disfunkcije - učestao seks, a time i veći broj erekcija, osiguravaju dobar protok krvi kroz penis, što doprinosi tome da tkivo ostaje zdravo.
  • Dugovječnost - zdravo srce, jači mišići, bolji protok kisika tijelom i sreća, samo su neki od faktora odgovornih za dulji život.
  • Sperma je zdravija - redovitim seksom novi spermiji uredno zamjenjuju stare u testisima pa je kvaliteta sperme bolja, prenosi collectivelyconscious.net.
Ženska masturbacija: Brža je i uvijek će ići po drugi orgazam
Ženska masturbacija: Brža je i uvijek će ići po drugi orgazam

Varaju i jako dobro skrivaju svoje afere: Ovi horoskopski znakovi ne znaju što je vjernost u vezi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje