Obavijesti

Lifestyle

Transformirajte svoju karijeru uz Akademiju Postani organizator vjenčanja

Transformirajte svoju karijeru uz Akademiju Postani organizator vjenčanja
4

U svijetu vjenčanja, svaki trenutak treba biti savršen, a svaki detalj pažljivo isplaniran. Ako ste oduvijek sanjali o karijeri koja kombinira ljubav prema organizaciji s vještinama planiranja događaja, došli ste na pravo mjesto!

VIDEO

Predstavljamo vam Akademiju Organizatora Vjenčanja - mjesto gdje se rađaju stručnjaci za stvaranje bajkovitih vjenčanja.

O akademiji

Akademija “Organizator vjenčanja” stručna je i jedina verificirana edukacija za takav poziv, nakon koje postajete profesionalacem u organizaciji vjenčanja. Na ovoj ćete akademiji steći znanja u svim segmentima poslovnog i praktičnog dijela organizacije vjenčanja koje možete odmah upotrijebiti u praksi.

Struka koja mijenja živote

Kroz pažljivo vođene korake na akademiji, postajete arhitekt svoje karijere, ali i kreator posebnih trenutaka za druge. Rad organizatora vjenčanja nije samo organizacija događaja, već i o stvaranje nezaboravnih iskustava koja ostavljaju neizbrisiv trag u životima mladenaca.

Iskusni predavači i praktične vježbe

Predavanja u akademiji vode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, a praktične vježbe omogućit će vam stvaranje temelja za uspješnu karijeru organizatora vjenčanja. Predavačice su organizirale preko 700 inozemnih vjenčanja na ekskluzivnim lokacijama u Hrvatskoj, stoga znate da ste sigurno u iskusnim rukama.

Profesionalna validacija i podrška u karijeri

Po završetku akademije, dobivate verificirano uvjerenje o osposobljavanju te upis u vašu e-radnu knjižicu. S tim kvalifikacijama, predstavljate se dalje agencijama ili krećete u pokretanje vlastitog poslovanja. Stručnjaci s akademije nude vam podršku u izgradnji uspješne karijere organizatora vjenčanja.

Perspektiva na rastućem tržištu vjenčanja

Učite od najboljih u industriji kroz predavanja, primjere i praktične zadatke. Akademija organizator vjenčanja omogućit će vam stvaranje temelja za karijeru koja nije samo posao, već pravo zadovoljstvo. Pomaganje mladencima pri ostvarenju njihova dana iz snova…ima li ljepše od toga?

Što ćete naučiti?

Stručno vodstvo akademije pripremit će vas za uzbudljivu karijeru u svijetu vjenčanja. Saznat ćete sve o identifikaciji klijenata, dinamici radnog dana organizatora vjenčanja te trgovačkim društvima, budžetiranju i cjenovnoj politici. Naučit ćete kako komunicirati s mladencima i partnerima te formirati cijene usluga.

Osim toga, upoznat ćete se s odabirom dobavljača, oblikovanjem budžeta, odabirom datuma i lokacija te koordinacijom izvedbe vjenčanja na terenu. Uz to, stručnjaci akademije upoznat će vas i s marketinškom strategijom te vam pružiti praktično iskustvo kroz stilizirano snimanje. Na kraju, bit ćete potpuno osposobljeni za uspješan početak svoje karijere organizatorice vjenčanja.

Prigoda je tu – što čekate?

Osvježite svoju karijeru, postanite profesionalcem struke koja mijenja živote i budite dio rastuće industrije organizacije vjenčanja. Dozvolite svojoj strasti da postane vaša karijera.

Vidimo se na putu prema ostvarenju vaših snova! Akademija organizator vjenčanja vas čeka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje