Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Traume koje ih zauvijek muče: Rak tuguje za snovima, a Vaga nikad ne zaboravlja nepravdu

Traume koje ih zauvijek muče: Rak tuguje za snovima, a Vaga nikad ne zaboravlja nepravdu

Svaki od njih pati na svoj način, nekima u memoriji ostane neprežaljena ljubav, dok drugi ne podnose nepravdu na poslu te općenito žale za nekim emotivnim doživljajima

VIDEO

Dok Ovan ne podnosi poniženje od onih kojima je vjerovao, Blizanci žele uspjeti u nekom kreativnom poslu. Svatko ima svoje žaljenje, bilo da se radi o situaciji iz djetinjstva ili s posla. Provjerite koju će tužnu situaciju svaki znak zapamtiti.

Ovan

Ovan uistinu teško zaboravlja traumu iz djetinjstva. Na listi zapamćenih nepoželjnih emocija je i poniženje koje je doživio od onih koje je najviše volio te kojima je slijepo vjerovao, no oni su ga iznevjerili.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Traumu će imati od osobe od povjerenja, možda roditelja ili rođaka, koji mu nije pomogao.

Iako će naći svoje mjesto u društvu, Ovan će teško zaboraviti nanesenu bol.

Bik

Čak i da želi, Bik nije u mogućnosti zaboraviti drskost i bezobrazluk kolega. Naročito ako nemaju poštovanja za njega, određenim ljudima ne može oprostiti ni zaboraviti nepravdu. Naime, naročito jer smatra da je sve to zaslužio radom i znanjem. 

Za Bika je ljubav važna kao i karijera, moguće da će patiti i radi neostvarene ljubavi s nekog putovanja ili iz mladosti.

Ovih 5 horoskopskih znakova nikako nemaju sreće u ljubavi
Ovih 5 horoskopskih znakova nikako nemaju sreće u ljubavi

Možda se nadao sretnom kraju, no to na koncu nije realizirano.

Blizanci

Blizanac je jedan od najinteligentnijih znakova te se snalazi u svakoj situaciji. Stoga djeluju kao da ih ništa ne može povrijediti, no to nije tako.

I on ima situacije koje će teško zaboraviti.

Ponajprije je to žaljenje u vezi neke kreativne aktivnosti, ako nije uspio ostvariti veće uspjehe na području slikarstva, plesa, pjevanja i slično.

Rak

Romantični Rak bi volio zaboraviti trenutak kada je prvi put doživio ljubavno razočaranje. Pratit će ga taj osjećaj kroz život, a on će se truditi da ga prepusti zaboravu i ponekad će mu biti teško.

Rak pamti nježnosti i snove, pa mu razočaranje uistinu teško pada.

4 znaka Zodijaka koja su vrlo nježna po prirodi: Njihova srca su topla i puna razumijevanja
4 znaka Zodijaka koja su vrlo nježna po prirodi: Njihova srca su topla i puna razumijevanja

Tuguje i za time da sazna razloge zašto se sve tako dogodilo, umjesto da sve ide po - njegovom planu.

Lav

Kad bi Lav mogao zaboraviti poraz u sportu koji voli, bilo bi mu puno lakše, no to mu ne da mira. 

Ovaj rođeni borac naprosto ne može biti zadovoljan ako ne postane general, šef ili neki vođa u službi.

Teško zaboravlja neuspjeh ili mogućnost da je u nečemu mogao biti prvi, onaj koji organizira posao i rješava problem od općeg interesa.

Djevica

Djevica naprosto ne može zaboraviti prvu ljubav pa joj se cijelog života u mislima vraća, te se prisjeća tog nezaboravnog osjećaja.

Bilo bi joj vjerojatno lakše, kada bi se uspjela riješiti emotivnog “balasta” koji je povremeno pritišće, jer razmišlja o tome što je moglo biti, a nije.

Ili što bi bilo da je osoba koju je voljela sada pored nje. Iako praktična i racionalna, Djevica ne zaboravlja ni prvi susret ni prvi poljubac.

Vaga

Vaga ne zaboravlja nepravdu ili poniženje koje je doživjela na radnom mjestu i to onda kada je vjerojatno bila vrlo uspješna, možda baš u svom profesionalnom zenitu ili se njoj bar činilo da je tako.

I kad sve prođe, ona nastavi dalje, jer Vaga je vječiti borac protiv nepravde.

Gorak okus poraza pratit će ju godinama. Vaga će naučiti da ljudi nisu onakvima se predstavljaju.

Škorpion

Škorpion ne zaboravlja ni jedan trenutak kada je bio javno izložen bilo kakvoj vrsti kritike ili nepravde, zbog koje se osjetio vrlo neugodno u nekom većem društvu.

Ne voli da itko ugrožava njegove ideale, ciljeve, planove koje je želio ostvariti, a onda se našao netko tko se usudio dovesti u pitanje njegove visoke kriterije i sistem životnih vrijednosti. Iako bi htio sve to zaboraviti, Škorpion sve pamti.

Strijelac

Bar jednom u životu, Strijelcu se dogodilo da je ispao naivan, zato što je napravio pogrešan poslovni potez ili podigao neki nepovoljan kredit koji mu se poslije obio o glavu.

Attractive athletic young man on seaside promenade

Ponekad želi zaboraviti kako mu se sve to desilo, a često je baš sjećanje na sve neugodnosti kroz koje je tada prošao, opomena da uvijek treba biti oprezan.

Jarac

Ne zaboravlja nekoga koga je volio, a taj je ipak odlučio isprobati sreću negdje daleko, u drugom gradu ili u nekoj stranoj zemlji – umjesto da ostane s njim.

Zato Jarac cijelog života pamti sve one do kojih mu je posebno stalo.

Prisjeća se svega što je moglo biti, a nije, bježi povremeno u svoj svijet mašte i uspomena, ne bi li mu bilo lakše. Gleda romantične filmove, priželjkuje napisati  ljubavni roman ili jednostavno prebire sjećanja u svojoj glavi.

Vodenjak

Vodenjak ne zaboravlja poniženje na poslu, čak i kada djeluje toliko nonšalantno, da biste pomislili kako ga tako nešto nikad nije ni dotaklo, a kamoli pogodilo.

Ipak je to samo maska ili podsvjesno potiskivanje onoga što ga je zaboljelo.

Volio bi da može zaboraviti nešto toliko negativno kao što su izdaja, nepovjerenje ili poniženje, naročito kad se radi o ljudima kojima je vjerovao.

Ribe

Riba se želi dostojno predstaviti na nekoj pozornici, no ako to ne uspije, teško će zaboraviti taj trenutak.

Zato ne može zaboraviti situaciju ili propuštenu šansu koja joj se ukazala, ali ona u tom trenutku nije znala prepoznati razliku između njene mašte i jave.

Tada je emotivna Riba shvatila da je povlačenje u vlastiti svijet daleko manje stresno od suočavanja sa stvarnošću, piše Atma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...