Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Pravila za prvi spoj: Odjenite omiljeni džemper i opustite se

Pravila za prvi spoj: Odjenite omiljeni džemper i opustite se

Većina ljudi se stresira prije prvog spoja jer im se mota puno pitanja po glavi - što obući? kako se ponašati? hoće li to proći dobro ili slično? No ono najčešće što većinom brine žene je što obući i gdje ići...

Dakle, postoji nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir kada je riječ o odabiru mjesta za prvi spoj. Jana Hocking, australska radijska producentica koja često govori o spojevima, iznijela je nekoliko stvari koje bi trebali slijediti kada se dogovarate za spoj, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

U svojoj kolumni 36-godišnjakinja je otkrila da je mjesto s tamnim osvjetljenjem ključ uspješnog spoja. Bilo da je riječ o pubu ili restoranu, bilo gdje gdje nedostaju oštri reflektori, jer će se tako obje strane u početku osjećati ugodnije. No budući da su sada takva mjesta zatvorena, a mrak pada rano, tamnog osvjetljenja vam neće nedostajati. Šetnje gradom idealne su da se dobro upoznate, ali i da se zagrijete ruku pod ruku. 

- Mračno, umirujuće okruženje, s glazbom u pozadini čini čuda u slučaju treme prvog spoja - rekla je Jana.

Kada je riječ o odjeći, na prvom spoju ne želite brinuti o tome kako vam stoji ono što ste obukli, vidi li vam se celulit ili višak kilograma jer to dodaje element stresa i vi ćete izgledati nervozno i nećete biti opušteni. 

Umjesto toga, radije odjenite odjeću zbog koje se osjećate samouvjereno i opušteno. Ako ste vani, što u ovom pandemijskom vremenu, vjerojatno i hoćete biti, vodite računa da vam nije hladno. Ne želite cvokotati cijelu večer, radije uživajte. Debeli džemper, čarape, šal i rukavice neka vam budu 'must have'. Fokusirajte se na potencijalnog partnera, a ne na odjeću.