Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Trendi proljeće nosi točkice, trapezice i seksi kombinezone

Trendi proljeće nosi točkice, trapezice i seksi kombinezone
7

Upadljive dimije, trapez hlače, traper jaknice, duge haljine cvjetnog uzorka i modni dodaci s leopard i točkastim uzorcima kombiniraju se za trendi proljetni look

VIDEO

Ovogodišnji veliki hit su hlače širokih nogavica, bilo da je riječ o klasičnim trapezicama od trapera ili elegantnim hlačama. U kombinaciji s vesticom tri četvrt rukava i topom bez naramenica u živoj boji, s ovakvim izgledom ne možete pogriješiti.

Kombinezoni

Već dugo postoje na modnoj sceni, no doživjele su pravu renesansu, osobito oni koji su na gornjem dijelu tube, tj. bez naramenica. Kombinezoni u boji fuksije ili tirkiznoj zasigurno će privući pozornost, a nose se s ležernim sakoima ili traper jaknicama visokog struka.

Ležerne haljine

Haljine s kratkim rukavima, visokog struka i popularnih uzoraka idealan su odabir za proljetno vrijeme. Nose se s tajicama, čarapama, ali i bez ičega. Moderna dužina je ona koja prelazi koljena, osobito ako se nosi za posao. Prevladavaju retro uzorci po uzoru na one koji su se nosli u 70-im godinama prošlog stoljeća.

Predimenzionirane tunike i veste

Nose se s remenom, na kratke hlače ili suknje uz sandale ili balerinke na nogama. Ako je jedan odjevni komad neutralne boje poput bijele ili crne, hrabro oaberite neku smjeliju i jarku boju za potpuni stilski pogodaj.

Točkasti uzorak

Bilo da je riječ o cipelama, remenu ili drugim modnim dodacima, točkasti uzorak proljetni je hit, osobito u plavo-bijeloj kombinaciji. Ako niste dovoljno hrabri da obučete haljinu takvog uzorka, odaberite točkastu maramu i pokažite da pratite trendove.

Leopard uzorak

Ovog proljeća leopard uzorak najpopularniji je za modne detalje poput cipela, sata ili marame. Nosi se uz kombinacije koje su u neutralnim bojama jer uz jake boje izgleda vulgarno i neukusno.

Dimije

Dimije ili "haremske hlače" nosit će se i ove sezone, ali u nešto hrabrijem ruhu. Odaberite one specigfične i upadljive, bilo da su od satena, žive boje ili šljokave, a uz njih nosite jednobojne topove i visoke pete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće
POMLADITE SE

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće

Kolagen je glavni strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu cijelog tijela. Pruža snagu i fleksibilnost različitim dijelovima tijela poput kože, kostiju, tetiva, mišića, hrskavice, krvnih žila...
Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti
I BOJA JE VAŽNA

Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti

Nije svejedno jeste li kupili novčanik sami ili ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako bi ga kasnije voljeli i rado svoj novac držali u njemu