Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Trendovi su ponovno u formi: Tenisice i 'starke' su se vratile

Trendovi su ponovno u formi: Tenisice i 'starke' su se vratile
13

Zahvaljujući modnom geniju Karlu Lagerfeldu i Chanelovoj novoj kolekciji, tenisice su zamijenile štikle čak i za večer - nose se na glamurozne haljine i krzno

VIDEO

U posljednje vrijeme tenisice su se nametnule kao “in” obuća koja se nosi uz večernji styling. A da su postale tražena roba, potvrdio je i ekstravagantni modni genij Karl Lagerfeld, koji ih je u Chanelovoj kolekciji kombinirao upravo uz “haute couture” kreacije.

Provjerili smo što o najnovijem trendu misle dečki iz ELFS-a te velika obožavateljica udobnosti, manekenka i blogerica Anita Dujić Veljača.

- Vizionar koji osjeća potrebe koje nameće današnjica teško da može pogriješiti. A ovaj trend je upravo to, nametnuli su ga način i tempo života. S obzirom na to da ga već dulje vrijeme prakticiram, jako mi se sviđa. Udobnost i moda u jednom je pravi zgoditak. Istodobno mogu biti sređena, prevaliti kilometre, a da mi je cijelo to vrijeme udobno. Neprocjenjivo - ističe Anita. Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica potpisuju Karlovu genijalnost. Smatraju kako je uspio zadržati elegantan izgled Chanelove djevojke koja u tenisicama dobiva opuštenost i stabilnost. A prije nekoliko sezona ovaj su trend predstavili i sami u Elfsovoj kolekciji “Grand show”.

- Isfurali smo kostimizirane starke na duge večernje haljine. Sjećamo se da je to tad nekim ljudima bilo nezamislivo jer smo na sportske komade iz iste kolekcije isfurali visoke potpetice - prisjećaju se Ivan i Aleksandar. Kako spajanje nespojivog na modnoj sceni vlada već neko vrijeme, trendseterice diljem svijeta sve češće štikle i platforme ostavljaju u ormaru. Rihanna se ubraja među najpoznatije svjetske zvijezde koje su prve odlučile najdraže tenisice nositi čak i na bundu. No nije jedina. 

Njezina kolegica, pjevačica Rita Ora, također rado kombinira ženstvene komade uz sportsku obuću, a manekenka Cara Delevingne upotpunjuje rock chic kombinacije upravo tenisicama. 

- Danas tenisice idu na sve. Volim ih kombinirati uz suknje, haljine, grilonke. Volim ih u živim bojama jer dignu svaku odjevnu kombinaciju - zaključuje Anita.

Za Elfse moda je zabava 

Naše klijentice često kombiniraju različite stilove, tako da ne sumnjamo da među njima ima i onih kojima se sviđa ovaj trend. modu svatko treba nositi onako kako se u njoj najbolje osjeća jer iskreni osmijeh bolji je od bilo kakve krpice, smatraju.

Veselje na reviji Chanela 

Manekenke su trčale niz stube, nisam ih morao zamoliti da to učine, došlo im je prirodno. htio sam visokoj modi pružiti novi moderni stav, kaže Karl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'