Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Tri predivne ljubavne priče iz stvarnog života: 'Sviđalo se to tebi ili ne, poljubit ću te'

Tri predivne ljubavne priče iz stvarnog života:  'Sviđalo se to tebi ili ne, poljubit ću te'

Neka vam ovo bude mali podsjetnik da od ljubavi nikad ne treba odustati, pokucat će na vaša vrata kad se budete najmanje nadali. Ljude iz ovih priča kao da je sudbina spojila

VIDEO

'Nisam mogao skinuti pogled s nje'

Bob Harvey je prvi put vidio Annette Adkins tijekom studija 1955. godine i odmah se oduševio njome. 

- Nisam mogao skinuti pogled s nje. Imala je kestenjastu kosu i nevjerojatno lijepo lice, a oči su joj bile baš upečatljive - rekao je Harvey za New York Times. 

Dvoje tinejdžera završilo je zajedno na maturalnoj večeri, ali kao i mnoge veze u mladim danima, život ih je razdvojio. Izgubili su kontakt nakon srednje škole i ušli u brakove s drugim partnerima. 

Godine su prolazile, no Bob nikad nije zaboravio Annette. Sve se preokrenulo 2017. godine kad mu je umrla supruga. Nakon perioda tugovanja iz znatiželje je krenuo na internetu potražiti svoju srednjoškolsku ljubav

POGLEDAJTE VIDEO Svećenik je na misi priznao da se zaljubio:

Pokretanje videa...

Svećenik na misi priznao da se zaljubio 01:14

Otkrio je da je i ona udovica. Javio joj se i poslao joj broj telefona. Pričali su neko vrijeme 'preko žice', a onda je odlučio sjesti u automobil i odvesti se do nje. Živjela je oko 1300 kilometara dalje. Pauze u vožnji je radio samo kako bi natočio gorivo i kupio buket karanfila. 

- Dao sam joj cvijeće, a zatim sam obuhvatio njezino lice dlanovima i rekao: 'Sviđalo se to tebi ili ne, poljubit ću te' - prisjetio se. 

U listopadu 2019. vjenčali su se u zalogajnici napravljenoj u stilu 50-ih i plesali su uz Johnnyja Mathisa - baš kao što su to napravili na maturalnoj večeri 64 godine ranije.

Pogledajte ih u videu:

Zaljubila se u donora sperme, sad žive zajedno

Više od desetljeća nakon što je bila na medicinski potpomognutoj oplodnji sa spermom anonimnog donora, Jessica Share iz SAD-a upoznala je biološkog oca svoje kćeri koju je dobila nakon tog zahvata. Uslijedila je scena kao iz dobre romantične komedije - zaljubila seu njega, a ni on nije ostao ravnodušan.

Sve je počelo 2016. godine kad je njezina kći Alice Mikell zamolila baku da joj daruje komplet 23andMe (DNK test kojim se, između ostalog, može pronaći rodbina u cijelom svijetu). Kad su rezultati stigli osam tjedana kasnije, Aaron Long bio je naveden kao jedan od roditelja - podudaranje je bilo 50 posto.

Alice i Jessica odlučile su ga potražiti i na kraju su se upoznali. 

- Bilo je teško poreći da između nas postoji snažna privlačnost kad smo se upoznali - ispričao je Aaron.

Nešto više od dvije godine kasnije svi zajedno su otišli živjeti u Seattleu, a pridružila im se i njegova kći Madi, koju je također dobio zahvaljujući donaciji sperme. 

'Naša djeca će oslijepiti, sada ih vodimo na put oko svijeta da vide što više čudesa prirode'
'Naša djeca će oslijepiti, sada ih vodimo na put oko svijeta da vide što više čudesa prirode'

'Uvijek sam te volio. Nikad nisi izašla iz mojeg srca'

Ova ljubavna priča započela je davne 1944. tijekom Drugog svjetskog rata. Amerikanac K.T. Robbins imao je 24 godine i bio je stacioniran u Brielyju u Francuskoj. Tamo je upoznao 18-godišnju Jeanine Ganaye. Malo pomalo provodili su sve više vremena zajedno i naposljetku su se zaljubili. Ali, tri mjeseca kasnije njega su prebacili na Istočnu frontu. Izgubili su kontakt.

Rat je završio, a on se vratio u SAD-a gdje se kasnije vjenčao s drugom ženom. I Jeanine je u Francuskoj nastavila sa svojim životom. Promijenila je prezime u Pierson, no ponekad se sjetila tog zgodnog mladića kojeg je upoznala tijekom rata.

Godine su se pretvorile u desetljeća i došla je 2019. Robbins se ponovno našao na francuskom tlu, doputovao je na 75. godišnjicu Dana D. Među gomilom ljudi novinari televizijske postaje France 2 došli su do njega i intervjuirali ga vezano za njegova iskustva iz Drugog svjetskog rata. 

Momci, ovih 5 stvari radite svaki dan i žena će biti sretna, a sretna žena znači - više seksa
Momci, ovih 5 stvari radite svaki dan i žena će biti sretna, a sretna žena znači - više seksa

Isti ti novinari su na kraju pomogli Robbinsu da pronađe djevojku koju je tako davno ostavio u Europi. Susreli su se prvi put nakon toliko godina u staračkom domu u kojem  je ona živjela.

- Uvijek sam te volio. Nikad nisi izašla iz mojeg srca - govorio joj je dok su se grlili. Proveli su nekoliko sati zajedno i u konačnici su se morali opet rastati, ali su obećali jedno drugome da će se ponovno sresti, prenosi oprahdaily.

Pogledajte kako je izgledao njihov susret:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije