Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tri razloga zašto promijeniti način korištenja parfema

Nemojte parfem nanijeti samo na uobičajene dijelove tijela kao što su zglob i vrat i očekivati da ćete dobiti rezultate kao inače. U maloj količini poprskajte i odjeću ili pronađite nova mjesta na koje ga možete nanijeti

Foto: DM

Svi znamo da lagana odjeća nije prikladna za zimske uvjete, ali često zaboravljamo da isto vrijedi za naše parfeme. Prozračne arome ne odgovaraju hladnoći – zimi se treba ogrnuti težim mirisima i pamtljivijim notama

Jedan od glavnih problema s mirisima u najhladnijem dijelu godine je što nosimo više slojeva odjeće te se koža ne zagrijava kao ljeti. Zbog toga se nemojte začuditi ako miris koji obično koristite djeluje prigušeno jer uz slojeve odjeće još trebate računati i na to da duži rukavi i viši izrezi zaustavljaju širenje mirisa. 

Pokušajte s eau de parfum umjesto eau de toilette verzijama mirisa jer su oni koncentriraniji, a taj će dodatni intenzitet pomoći mirisu da se probije kroz sve slojeve debele odjeće. Također, nemojte parfem nanijeti samo na uobičajene dijelove tijela kao što su zglob i vrat i očekivati da ćete dobiti iste rezultate kao inače. U maloj količini njime poprskajte i odjeću ili pak pronađite nova mjesta na koje ga možete nanijeti. Jedno od tih mjesta je zatiljak, tik uz korijen kose. Toplina kože na tom mjestu pomoći će da se miris proširi, ali i prenese na kosu te će se „aktivirati“ svaki put kad zamahnete kosom.

U izboru idealnog zimskog parfema za sebe ili za dragu osobu kao božićni poklon pomoći će vam i dm jer u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme nudi više od 200 odabranih mirisa i parfema koji su sniženi i do 40 %. Sigurni smo da ćete pronaći onaj pravi! A ako potraga potraje - ne brinite - program Dobre cijene u svako vrijeme jamči vam povoljniju cijenu tijekom najmanje četiri mjeseca.

Dodatne informacije potražite na dm-ovoj internetskoj stranici, a kako ne biste propustili ni jedan novitet pratite dm na Facebooku i Instagramu.

 

Tema: Novosti iz dm svijeta

Možda vas zanima i ovo:
Message