Lifestyle

Komentari 3

Trikovi kako kombinirati odjeću - da izgledate daleko mršavije

Trikovi kako kombinirati odjeću - da izgledate daleko mršavije

Ne morate nužno ići na drastične dijete da bi izgledali mršavije. Ako znate kako pravilno kombinirati komade odjeće koje već imate u ormaru ili kako birati nove, rezultat je odličan

Ako ste jače građe, izbjegavajte odjeću s velikim uzorcima, npr. ogromno cvijeće, već neka uzorak bude sitan. U jednobojnoj odjeći koja nije jarkih boja izgledat ćete mršavije.

Imate li u ormaru npr. haljinu s velikim uzorcima ili živih boja, preko nje odjenite tamniju, jednobojnu košuljicu ili majicu na kopčanje, i nemojte zakopčati. Birajte strukirane majice, tunike i haljine ili stavite tanki remen koji ne smije biti sjajan već mat.

Nemojte nositi široke, vrećaste haljine već one koje prate gornji dio tijela pa se u struku malo šire. Imate li široke haljine, stavite remen. Također, kada kupujete haljine, majice ili tunike pazite kako su boje kombinirane na njima. Idealno je ako se tamniji dijelovi nalaze na bočnim stranama, a svjetliji prednjem i zadnjem dijelu tijela.

Nabavite kratki strukirani sako neutralne boje, izgledat će odlično na svakoj kombinaciji, a istaknuti će struk. Uz to, uvrstite bodije u garderobu jer oni su uski i drže trbuh pomalo kao steznik.

Nosite tamnije hlače koje prate liniju tijela i one koje imaju visoki struk jer će malo stisnuti trbuh i neće biti 'šlaufića' koji se prelijevaju preko hlača te svakako istaknite dijelove tijela na koje ste ponosne. Ako imate lijepe noge ili dekolte, ne skrivajte ih. I za kraj, birajte cipele s petom koje su u boji noge, jer će ih vizualno izdužiti.

Pogledajte u videu kako kombinirati odjeću i izgledati mršavije:

 

Najčitaniji članci