Lifestyle

Komentari 0

Trikovi s kuhinjskim gumicama - štede vam novac, vrijeme i živce

Trikovi s kuhinjskim gumicama - štede vam novac, vrijeme i živce

Jeste li znali da uz pomoć gumice za kosu možete riješiti nekoliko problema? Uz pomoć gumice sapun neće teći u prekomjernim količinama, a staklenke ćete otvoriti bez problema...

Ako otvorite neku od ladica u kući sigurno ćete pronaći gumicu il dvije. No jeste li znali da vam gumice mogu pomoći u mnogo toga?

POGLEDAJTE VIDEO: Isprobali smo ‘pale’ li i u stvarnosti praktični viralni trikovi koji su zaludili internet

1. Otvorite staklenke s lakoćom

Osjećate se kao da vam treba puno snage kako biste otvorili poklopac na staklenki s krastavcima? Niste sami. Na svu sreću, gumena traka vam može pomoći. Samo postavite gumenu vrpcu oko poklopca staklenke i ona će djelovati kao stisak za vašu ruku, olakšavajući vrtnju i otvaranje.

2. Nose vam se naušnice ali nemate ih za što zakačiti?

Želite nositi svoje prekrasne naušnice, ali ne možete jer ste negdje izgubili dio s kojim se naušnica zakvači. Dobra vijest je da možete narezati malo gumene trake i koristiti je kako bi zakvačili naušnice.

3. Uz pomoć gumice označite koja tegla vam je puna, a koja prazna

Mnogi u prozirnim teglama drže prehrambene proizvode poput brašna, soli, različitih vrsta tjestenine, kave i slično. E sad, kada trebate ići u nabavku da ne pregledavate svaku posebnu označite gumenom trakom koliko u kojoj tegli imate proizvoda.

4. Dozator sapuna

Svi više peremo ruke, a sapun je poput tekućeg zlata. Ali možda vaš uređaj za sapun izbacuje previše tekućine. Jednostavno pričvrstite gumenu vrpcu oko opružnog mehanizma raspršivača kako biste smanjili količinu sapuna koji može izaći.

5. Spriječite klizanje daske za rezanje

Daske za rezanje, posebno drvene, imaju tendenciju klizanja po radnoj površini. Postavite gumenu vrpcu na svaki kraj ploče kako biste osigurali prianjanje.

POGLEDAJTE I SUPER TRIK ZA SAVRŠENE SLJEZOVE KOLAČIĆE:

 

Najčitaniji članci