Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Trikovi za odvajanje žumanjka, uklanjanje mucica, njegu bilja...

STARA AMBALAŽA U plastičnoj boci možete izmiksati smjesu za palačinke, kutija od jaja može postati tegla za biljke, a raspršivač od sredstva za čišćenje super je za zalijevanje

VIDEO

Stara ambalaža pomaže bolje organizati dom pa tako kartonske role WC papira postaju odlični držači satova i narukvica. 
Umjesto da kupujete vrećice za smeće, iskoristite one iz dućana. I papir u kojemu je stajao maslac možete iskoristiti još jednom - za premazivanje pleha prije pečenja.

Trikovi kako se riješiti zaostale vode u ušima nakon kupanja
Trikovi kako se riješiti zaostale vode u ušima nakon kupanja

Očišćene staklene boce mogu vam pak poslužiti za valjanje tijesta ako nemate valjak ili oklagiju. Jednako su uspješne u razvlačenju tijesta kao i valjak, a posebno su dobre za manje količine tijesta.

Boce u kuhinji možete iskoristiti i kao držač za špagete te kao kalup za izradu keksića. U njima možete napraviti i smjesu za palačinke, pogotovo kad ste negdje na putu i nemate blender ili mikser. Sve sastojke za palačinke stavite u bočicu i dobro je protresite. Vinu, kečapu ili majonezi s dna boce dodajte začinsko bilje te iskoristite kao preljev za salatu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Teglica za biljke' - Kartonsku kutiju od jaja možete iskoristiti i u njoj držati sitnice. Ljepše će izgledati ako je malo ukrasite ili obojite. U njoj možete posaditi i sjemenje - odlična je i za tu svrhu.

Razvrstavanje šampona - Plastične posudice od voća i povrća iskoristite za kupaonicu. U njima možete držati šampone i gelove za tuširanje, a mogu vam poslužiti i kao razdjelnici u ladicama, pa u njima možete držati različite sortirane predmete.

Držač nakita - Ni kartonske role od WC papira nemojte bacati. One vam mogu poslužiti za uredno slaganje kablova, a na njih možete staviti i narukvice, satove ili ogrlice. Isto se odnosi i na kartonsku rolu od kuhinjskog ubrusa.

Odvajanje jajeta - Za razdvajanje žumanjka od bjelanjka - razbijte jaje u tanjur. Plastičnom bočicom odvojite žumanjak tako da vrh bočice prislonite uz njega. Malo stisnite bočicu i ona će usisati žumanjak. To djeluje poput svojevrsnog usisavača. Žumanjak potom prebacite gdje god želite.

Za dekoriranje - Stari tuš za oči ne morate bacati - samo ga dobro operite i četkicu iskoristite za fine dekoracije, primjerice na glinenim vazama. 

11 genijalnih trikova kako se riješiti mrava jednom zauvijek
11 genijalnih trikova kako se riješiti mrava jednom zauvijek

Ukrasna kutija - Plastična ambalaža od pralina ili bombonijera može biti odlično mjesto za čuvanje šminke ili nakita.

Uklanjanje mucica - Stare britvice iskoristite za uklanjanje mucica s odjeće, na kaputima i posebno džemperima.

Protiv struganja - Stari pluteni čep od vina izrežite nožem na kolutiće i zalijepite ih ispod nogica stolica, stola ili ormara. Stolice tako neće strugati po parketu, a trajat će dulje od kupovnih podmetača.

Za čišćenje nakita - Četkicu za zube ne morate baciti nakon tri mjeseca - dobro je operite i može vam poslužiti za čišćenje nakita. Dodajte malo sredstva za čišćenje te će vaše prstenje ponovno zablistati i izgledati kao novo.

Za vlaženje cvijeća u kući - Boce s raspršivačem nakon što potrošite sadržaj dobro operite i iskoristite za nešto drugo, primjerice za prskanje odjeće dok peglate ili za vlastito prirodno sredstvo za čišćenje od octa i vode. Možete je koristiti i za vlaženje cvijeća u kući. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno