Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

U par poteza kistom smanjite nos ili pak naglasite jagodice

U par poteza kistom smanjite nos ili pak naglasite jagodice
1

Podloga je odlučna za skrivanje nesavršenosti, zeleni korektor prikriva kapilare i crvenilo, a uz prave nijanse možete vizualno promijeniti oblik lica, ali i nosa

VIDEO

Korektivni makeup vas može spasiti u odlučujućim trenucima vašeg života. Osim što može sakriti prištiće, može i vizualno promijeniti vaše crte lica, piše Ourvanity.com

Različite nijanse korektora skrivaju sve, od tamnih krugova ispod očiju do crvenila na koži. Zeleni korektor je savršen za prikrivanje crvenila i kapilara, dok je podočnjake najbolje prekriti žućkastim i bež nijansama. Tekući korektor nemojte nanositi u previše slojeva jer će se početi nakupljati i istaknuti vaše bore. 

Podloga

Kao i korektor, i podloga je odlična za skrivanje sitnih nesavršenosti, a kožu čini savršeno glatkom. Što se nijansi tiče, s tri različite možete stvoriti dojam savršenih kontura lica. Podloga tamnija od vaše kože prikrit će sve prištiće, svjetlijom istaknite sve što vam se na licu sviđa, a prirodnom nijansom ujedinite prethodne dvije. 

Highlighter

Ako želite postići prirodan sjaj, nanesite highlighter na jagodice. Na taj ćete način postići svjež i zdravi izgled. 

Svjetlucavi puder

Svjetlucavi puder odlično skriva bore i tamne kolutove ispod očiju, no i s njim se može pogriješiti. Previše pudera loše izgleda na fotografijama jer sadrži čestice koje reflektiraju svjetlost pa odaju dojam blijede puti. 

Kako vizualno promijeniti crte lice

Ako želite ublažiti jaku čeljust koristite podlogu u tamnijim nijansama od vaše kože. Podlogu nanesite iznad i ispod linije čeljusti te na krajnje rubove lica i sljepoočnice kako biste vizualno smanjili izražene kosti. 

Žene koje žele izdužiti lice trebaju podlogu u tamnijim nijansama od kože nanijeti ispod jagodica, a jagodice naglasiti podlogom u svjetlijim tonovima. Nakon toga ujednačite različite nijanse podlogom u istom tonu kao što je i vaša koža, ali ostavite malu liniju gdje se vidi prijelaz. Na taj ćete način istaknuti jagodice, a lice će izgledati duže. 

Naglašeni i široki obrazi karakteristični su za okruglo lice, ali i ono dijamantnog oblika. Ako ih želite ublažiti, tamniju podlogu nanesite na vanjske rubove jagodica i prema vanjskom rubu očiju. Potom na čelo i bradu nanesite svjetliju podlogu i sve ujednačite podlogom u istoj nijansi kao što je vaša koža. Na taj ćete način postići da vaše crte lica djeluju skladno.

Srcoliko lice možete vizualno ujednačiti tako da usku bradu proširite svijetlijim tonovima podloge, a čelo ublažite tamnijim nijansama. 

Kako skratiti ili povećati nos

Ako želite vizualno smanjiti nos, nanesite tamniju podlogu ispod nosa i na sam vrh, a ako ga želite produljiti na ista mjesta nanesite svjetliju podlogu. 

Uži nos će izgledati šire ako s jedne i druge strane nanesete svjetliju podlogu, dok će širi nos biti uži ako na njegove strane stavite tamniju podlogu, a na most nosa nanesete svjetliju podlogu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'